Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΚυκλοφόρησε το The Ides of March του Myles Kennedy

Κυκλοφόρησε το The Ides of March του Myles Kennedy

14/05/2021

Λίγα πράγματα υπάρχουν να πει κανείς για τον καλλιτέχνη Myles Kennedy. Γνωστός μέσα από τα έξι albums που έχει κυκλοφορήσει με τους γίγαντες του σύγχρονου rock, τους  Alter Bridge, τρεις δίσκους με τους Slash and The Conspirators, δύο ακόμα κυκλοφορίες με τους The Mayfield Four, solo ντεμπούτο το 2018 με το Year of the Tiger και αναρίθμητες guest εμφανίσεις σε δουλείες συγκροτημάτων όπως οι Distused, οι Halestorm, οι Gov't Mule, οι Sevendust, ο Mark Morton κ.ά..

Ενώ το Year of the Tiger έμοιαζε περισσότερο με μία «ακουστική εξερεύνηση» μέσω του μυαλού του Myles, ο διάδοχος του, το  Ides of March, τον βρίσκει αγκαλιά με την ηλεκτρική κιθάρα του και να ανακαλύπτει νέες του πτυχές, τόσο ως κιθαρίστας αλλά και ως τραγουδοποιός.

Ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο, αφού τα Get Along, το ομώνυμο The Ides of March και το In Stride έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Μετά από καιρό βλέπουμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε από την πανδημία να βελτιώνεται, έστω και με αργό ρυθμό, ο Myles Kennedy ανακοίνωσε μέρος των ημερομηνιών της επερχόμενης περιοδείας του, με τίτλο "The Ides of March Tour". Οι πρώτες στάσεις του Myles θα είναι στις ΗΠΑ, με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα να ακολουθούνται κατά γράμμα. 

Τελευταία