Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΣτα μέσα βρίσκεται ο νέος δίσκος των Satyricon

Στα μέσα βρίσκεται ο νέος δίσκος των Satyricon

17/05/2021

Ο θρυλικός frontman των Satyricon, Sigurd Wongraven ή Satyr όπως είναι ευρέως γνωστός μίλησε σε Φινλανδικό μέσο και αναφέρθηκε στην πιθανότητα ενός νέου δίσκου. Υποστήριξε ότι ο δίσκος βρίσκεται στη μέση και ο κύριος λόγος της καθυστέρησής του είναι πως πολλές γράφει πράγματα τα οποία δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει. Αυτό του συμβαίνει γιατί μία ιδέα που μπορεί να έχει, πολλές φορές του δημιουργεί μία άλλη νέα και θέλει πάντα να τις εξερευνά. Αυτό του δημιουργεί πληθώρα υλικού και τον δυσκολεύει να επιλέξει πιο θα εντάξει εν τέλει στο album.

Συνέχισε λέγοντας ότι στη νέα κυκλοφορία θα ακούσουμε όλους αυτούς τους «περίεργους» ρυθμούς για τους οποίους κάποιοι κατηγορούν τους Satyricon και επίσης ότι είναι ακρετά πιθανό το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει και στοιχεία folk μουσικής. 'Αλλωστε, θυμίζουμε ότι ήδη από το 1995 ο Satyr είχε καταπιαστεί με τη folk μουσική, καθώς είχε κυκλοφορήσει έναν προσωπικό δίσκο με τον τίτλο Fjelltronen.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την πανδημία καθώς δεν μπορεί πλέον να ακολουθήσει τη συνηθισμένη του ρουτίνα κατά τη σύνθεση, που τον ήθελε να απομονώνεται στη φύση για να ολοκληρώσει ένα άλμπουμ.

Από την πλευρά του ο Frost σε ραδιοφωνική εκπομπή προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε απρόβλεπτοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι. Αυτή η «φλόγα» δεν έχει σβήσει και όσο καίει, θα προχωράμε μπροστά και θα συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε.».

Τελευταία