Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑΈρχεται στην Τεχνόπολη το Gimme Shelter Festival

Έρχεται στην Τεχνόπολη το Gimme Shelter Festival

19/05/2021

Το περίφημο Gimme Shelter Festival έρχεται φέτος τον Ιούνιο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι για ένα τριήμερο μουσικής και κινηματογράφου κάτω από τον καλοκαιρινό, αθηναϊκό ουρανό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Gimme Shelter έρχεται στην Τεχνόπολη, για την απόλυτη καλοκαιρινή μουσική / κινηματογραφική εμπειρία, κάτω από τα αστέρια!

Το Gimme Shelter έρχεται στην Τεχνόπολη, με μοναδικές πρεμιέρες, απίστευτα live, ξεχωριστούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις!

Από τις 11 ως τις 13 Ιουνίου θα ξαναβρούμε το χαμένο μας vibe, θα διασκεδάσουμε και θα μαγευτούμε, στο καλύτερο GSFF που έγινε ποτέ!

Η προπώληση ξεκινάει την Τρίτη 18 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, στο viva.gr.

Tιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ (περιορισμένες θέσεις) & 15 Ευρώ.

Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, η προπώληση γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και δεν προβλέπεται να λειτουργήσει το ταμείο του χώρου τις ημέρες του φεστιβάλ. Παρακαλούμε εξασφαλίστε εγκαίρως τα εισιτήριά σας στην ηλεκτρονική προπώληση.

Η ηλεκτρονική προπώληση θα παραμένει ενεργή και κατά τις ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ, για αγορές της τελευταίας στιγμής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και κάθε είδους βοήθεια σε θέματα εισιτηρίων, καθ’όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα λειτουργήσει helpdesk στην είσοδο της Τεχνόπολης (οδός Ιάκχου)."

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του Gimme Shelter Festival στο Facebook.

Τελευταία