Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΤο Uspeh των TDK κυκλοφορεί σε βινύλιο από τη Made Of Stone Recordings

Το Uspeh των TDK κυκλοφορεί σε βινύλιο από τη Made Of Stone Recordings

28/05/2021

Οι Βούλγαροι TDK κυκλοφορούν το post psychedelic metal διαμάντι "Uspeh" του 2019 από τη Made Of Stone Recordings σε περιορισμένη έκδοση χρωματιστού βινυλίου.

Η ανορθόδοξη προσέγγιση των TDK στη rock μουσική θα μπορούσε να προσδιοριστεί ως μια συνεχής προσπάθεια που κάνει κάποιος ώστε να ξεπεράσει τα όρια του. Από την αιθέρια ηρεμία των post rock vibes που χρωστάνε πολλά στους Mogwai, μέχρι την κατάβαση στη σκοτεινή βιαιότητα των Swans, Cult of Luna και Amenra, η μουσική των TDK έχει έναν πολύ συγκεκριμένο καθαρτικό χαρακτήρα. Μια ιδιαίτερη ποιότητα που αφήνει τον ακροατή ξαφνιασμένο και σε σύγχυση.

Και ναι, όλοι οι στίχοι είναι στα βουλγάρικα.

Οι TDK είναι η τομή ενός κοινωνικού πειράματος που στη Βουλγαρία ονομάζεται "Η μετάβαση". Η μουσική τους είναι μια συνολικά περίπλοκη σύνθεση που προσομοιώνει ηχητικά την επίδραση που έχει μια λάμπα του δρόμου όταν αναβοσβήνει με φρενίτιδα, λίγες στιγμές πριν καεί. Κάποια από τα κομμάτια είναι βαθιά επηρεασμένα από την παραδοσιακή μουσική της Βουλγαρίας και άλλα είναι βουτηγμένα στο acid.

Οι στίχοι βασίζονται στη δουλειά του new wave ποιητή Dimitar Voev.

Η ολότητα της μουσικής ταυτότητας των TDK χαρακτηρίζεται από παραδοξότητα και ακραία συναισθήματα, στοχεύοντας να 'εγκλωβίσει' μυαλό και αισθήσεις ταυτόχρονα.

Μπορείτε να παραγγείλετε το δίσκο εδώ.

 

Ακούστε ολόκληρη τη δουλειά τους παρακάτω.

Τελευταία