Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΠρεμιέρα για το A Beautiful Slaughter απόψε στις 19:00

Πρεμιέρα για το A Beautiful Slaughter απόψε στις 19:00

25/06/2021

Οι Vegan Mosquitoes ξανασυστήνονται με το ''A Beautiful Slaughter'', που αποτελείται από 8 κομμάτια και ένα interlude, και είναι ουσιαστικά ένα ταξίδι στη μουσική εξέλιξή τους. Κινείται βασικά στις ράγες του indie alternative ύφους που τους αντιπροσωπεύει από τη δημιουργία τους ενώ αγγίζει και πιο hard ήχους με κάποια funk στοιχεία που εξελίσσονται σε pop. Οι στίχοι είναι κυρίως βιωματικοί και επικεντρώνονται στις προσωπικές σχέσεις, σε θέματα αυτογνωσίας, προσωπικών, κοινωνικών και πολιτικών προβληματισμών. Η ηχογράφηση και παραγωγή των κομματιών του album έγινε στο στούντιο Esoteron από τον Γιώργο Ντόβολο που έκανε τη μίξη και το mastering.

Διαβάστε εδώ την παρουσίαση του δίσκου από τον Χρήστο Καραγιάννη, αποκλειστικά στο depart.gr!

Το artwork αποτελείται από δημιουργίες της Christie Boo η οποία με ένα cartoonish ύφος αναδεικνύει το οξύμωρο όχι μόνο του ονόματος της μπάντας αλλά και του ήχου της σε συνδυασμό με τους στίχους, ενώ παράλληλα αποτελεί κ έναν χιουμοριστικό κοινωνικό σχόλιο.

Μπορείτε να ακούσετε το ''A Beautiful Slaughter'' στις σελίδες του συγκροτήματος σε bandcamp, spotify και soundcloud ενώ ολόκληρος ο δίσκος κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του συγκροτήματος στο Youtube, στις 25 Ιουνίου 2021 στις 19.00, στο παρακάτω link.

Ακολουθήστε τους Vegan Mosquitoes:

Bandcamp, Soundcloud, Facebook, YouTube

Τελευταία