Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑΣυνάντηση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Α, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου

Συνάντηση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Α, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου

29/06/2021

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας συνάντησε στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου Γιώργο Φραγκάκη. Σκοπός της συνάντησης η ανταλλαγή τεχνογνωσίας για πολιτιστικά θέματα και κυρίως για τη διοργάνωση εκδηλώσεων υπό τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλλει η πανδημία.

Όπως είναι γνωστό η ΚΕΔΑ έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Αμαρουσίου ενός θεσμού που ειδικά πέρσι σε ιδιαίτερες συνθήκες στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, γεγονός που καθιστά τον Δήμο Αμαρουσίου και την ΚΕΔΑ φορείς γνώσης και για άλλους Δήμους.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ.Ν. Πέππας δήλωσε: "Είναι σημαντικό να συζητούμε και με άλλους Δήμους ζητήματα εξωστρέφειας και παραγωγής πολιτιστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο Δήμαρχός μας Θεόδωρος Αμπατζόγλου στηρίζει δυναμικά κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ποιοτική ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση όλων των ηλικιών. Με τον Δήμο Ιλίου έχουμε πολλά κοινά πεδία δράσης και οι διαδημοτικές συνέργειες είναι στα μελλοντικά σχέδιά μας".

Τελευταία