Αρχική ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑCINEMA/TVΔείτε το νέο trailer του Val

Δείτε το νέο trailer του Val

08/07/2021

Ο Val Kilmer μας μιλάει για την καριέρα του και την μάχη που δίνει με τον καρκίνο μέσα στο νέο trailer για το ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Val'' που θα αφορά την ζωή του, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 23 Ιουλίου και στην πλατφόρμα του Prime Video στις 6 Αυγούστου.

Σε σκηνοθεσία των Leo Scott και Ting Poo, το ''Val'' μας παρουσιάζει ακυκλοφόρητο κινηματογραφικό υλικό από την ζωή του Kilmer, από ταινίες που γύρισε με τον αδερφό του μέχρι πλάνα που συγκέντρωσε όταν δημιουργούσε blockbusters όπως το Top Gun, The Doors και το Batman Forever. Πέρα του σπάνιου υλικού, που θα μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα έναν από τους πιο παρεξηγημένους star του Hollywood, η ταινία λειτουργεί σαν φωνή για τον Kilmer, ο οποίος παλεύει πραγματικά για να μιλήσει μετά τα πολλαπλά χειρουργεία για τον καρκίνο του φάρυγγα που αντιμετωπίζει.

''Μου πήρε δεκαετίες να βρω την φωνή μου, μέσα από τους χαρακτήρες, μέσα από τις ταινίες..'' μας λέει ο Kilmer, χρησιμοποιόντας voice over. Ενώ στο τέλος του trailer, ο ίδιος χρησιμοποιώντας voice box μας λέει ''I've tried to see the world as one piece of life''

Δείτε το συνταρακτικό trailer παρακάτω.

Τελευταία