Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑΣυνεχίζονται τα live στην Ταράτσα του Φοίβου

Συνεχίζονται τα live στην Ταράτσα του Φοίβου

14/07/2021

Για τέταρτη σερί χρονιά από καταβολής της, η «Ταράτσα του Φοίβου» συνεχίζεται και φέτος με δέκα ακόμη παραστάσεις να απομένουν, κρατώντας συντροφιά στην Αθήνα έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Έχοντας ξεκινήσει από την Πέμπτη 10 Ιουνίου και συνεχίζοντας κάθε Πέμπτη στο δροσερό χώρο του «?λσους», στο Πεδίον του ?ρεως, η «Ταράτσα του Φοίβου» με εμπνευστή τον Φοίβο Δεληβοριά προσφέρει και φέτος μια πανδαισία ονομάτων και θεματικών.

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, η βραδιά είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Θάνο Μικρούτσικο, με τους Θηβαίο, Αντωνοπούλου, και Θ. Παπαδόπουλο επί σκηνής να θυμούνται τραγούδια του σπουδαίου Θάνου. Το πρόγραμμα της Ταράτσας θα συνεχιστεί στις 22 Ιουλίου με μια ιδιαίτερη συνεργασία του Γιώργου Μαργαρίτη με τον Δημήτρη Μεντζέλο, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα έως και 30 Σεπτεμβρίου έχει ως εξής:

29/7 – Πορτοκάλογλου, Δρογώσης

5/8 – Μαρίζα Ρίζου

26/8 – Πάνος Μουζουράκης, Μανώλης Φάμελλος

2/9 – Σαμάτης Κραουνάκης

9/9 – Μαρίνα Σάττι

16/9 – Μίλτος Πασχαλίδης

23/9 – Λ. Φισφής, Σπ. Γραμμένος

30/9 – Πάρτυ με καλεσμένους έκπληξη

Μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά, συντελεστές της «Ταράτσας του Φοίβου» για φέτος είναι οι: Θανάσης Αλευράς, Νεφέλη Φασούλη, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Idra Kayne, και Φοίβος Ριμένας. Κρυφός πρωταγωνιστής παραμένει ο Κώστας Δετώρος, ενώ στη σκηνοθεσία είναι ο ?γγελος Τριανταφύλλου, στα σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης, ρούχα η Ιωάννα Τσάμη, και επίσης οι Νίκος Σούλης, Πάνος Χαλκιάς, Γιάννης Πετρόλιας, Παναγιώτης Τσεβρένης, Δημήτρης Μακρής, Ιωάννα Μπιτούνη, και Μυρτώ Δεληβοριά.

Κάθε βραδιά έχει κόστος 15€ το άτομο, με ασφάλεια, αποστάσεις και όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όλες οι θέσεις είναι καθήμενων και η ταράτσα έχει τραπέζια των έξι ατόμων. Αν κάποιος δεν κλείσει πλήρες τραπέζι, θα κάθεται με άλλους. Την παραγωγή έχει αναλάβει το PROSPERO των Μαροσούλη-Κοταρίδη.

Τελευταία