Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΟι Insanidade είναι On Fire

Οι Insanidade είναι On Fire

Το Insanidade, ένα ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στη Βραζιλία, μόλις κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο υλικό τους, το μουσικό βίντεο του κομματιού "On Fire", το δεύτερο βίντεο του νέου άλμπουμ "High Speed".

Συνθέτης του Lucas Tamandaré, τραγουδιστής της μπάντας, "On Fire" είναι ένα ισχυρό θέμα, με εντυπωσιακά riff, με πολύ διαφορετική δυναμική από αυτήν που συνήθως έχει το Insanity, με έναν πιο ρυθμικό ρυθμό στις φράσεις, όπως μια έκρηξη στη χορωδία και τα συναρπαστικά σόλο της κιθάρας. Μια πιο αίσθηση rock n roll, με πολύ αποκαλυπτικούς, μηδενικούς και φλεγμονώδεις στίχους.

Η κεντρική ιδέα του βίντεο ήταν να τονίσει τη φωτιά, τις φλόγες και τον ζεστό φωτισμό, σε ένα μέρος στη μέση του τίποτα, δίνοντας έμφαση στην απόδοση της μπάντας ως ομάδα. Το βίντεο δημιουργήθηκε από την Caverna Filmes με την παραγωγή του Vitor Tristão.

Με πολλά τεχνητά fuegos, το κλιπ είναι online με τη σύνθεση και το γκρουπ σε μια ενεργητική και εντυπωσιακή παρουσίαση. «Θέλαμε έναν πυροβολισμό στη μέση του τίποτα, πολύ σκοτεινό, σε ένα ανοιχτό μέρος, μόνο για να τονίσουμε το θέμα των τεχνητών πυρκαγιών και του φωτισμού, το ξέρεις; Αυτά τα στοιχεία εμπλούτισαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή μας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε αυτό το βίντεο με ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της χώρας », αποκαλύπτει ο Lucas.

Με λίγο περισσότερο από ένα χρόνο καριέρας, από τα επεξεργασμένα άλμπουμ - "Hello Suckers" στα Πορτογαλικά, "High Speed" στα Αγγλικά - και επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Insanity αναφέρεται από τους κριτικούς ως ένα από τα κύρια ονόματα του Latin rock . Πρόδρομοι του κινήματος Action Punk και Action Rock στη Βραζιλία, ονοματολογίες που δημιουργήθηκαν στη Σκανδιναβία για να πλαισιώσουν μπάντες που συνδυάζουν πανκ ροκ, παραδοσιακό rock n roll και hard rock, το συγκρότημα Insanidade σχηματίζεται από τους Lucas (φωνή), Éder (κιθάρα), Ricardo ( μπάσο) και Wilsner (ντραμς).

Το "High Speed" αποτελείται από 12 τραγούδια και δημιουργήθηκε από τον Βραζιλιάνο παραγωγό Gustavo Vázquez του στούντιο RockLab και δείχνει όλη την ωριμότητα του συγκροτήματος, με έναν πιο ενωμένο, έντονο και ενεργητικό ήχο με επιρροές από τους The Hellacopters, Turbonegro, Scumbag Millionaire . Το συγκρότημα ανακτά όλη την ουσία του Rock n Roll με μια μοντέρνα πινελιά μαζί με τις ρίζες του punk rock.

Με έντονα κιθάρα riff, αμβλύ μπάσα, βροντή ντραμς και μια ισχυρή φωνή, το Insanity αποδεικνύει όλη τη μουσική του εξέλιξη σε αυτό το νέο έργο, ξεκινώντας από το 2021 με ένα άλμπουμ που υπόσχεται να κάνει αρκετές λίστες από τα καλύτερα της χρονιάς.

Τελευταία