Αρχική ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗMick Jagger: «Η μια μπάντα κάνει ακόμη συναυλίες, ενώ η άλλη δεν υπάρχει»

Mick Jagger: «Η μια μπάντα κάνει ακόμη συναυλίες, ενώ η άλλη δεν υπάρχει»

Λίγα πράγματα είναι καλύτερα για τους απανταχού δημοσιογράφους από δυο μύθους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να τσακώνονται για το ποιος έχει τη μεγαλύτερη μπάντα. Ο Paul McCartney έκανε το λάθος να ισχυριστεί πως οι Beatles ήταν καλύτεροι από τους Rolling Stones και έλαβε πληρωμένη απάντηση από τον Mick Jagger.

Ο τελευταίος μαζί με τον Keith Richards βρέθηκαν στο Apple Music σόου του Zane Lowe για να προωθήσουν το νέο single των Rolling Stones, Living in a Ghost Town, και φρόντισε να απαντήσει στον ?γγλο θρύλο.

«Είναι τόσο αστείο. Είναι γλύκας. Προφανώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός», είπε αρχικά ο Jagger, και συνέχισε: «Οι Beatles δεν έκαναν ποτέ τουρ σε στάδια, αντίθετα με τους Rolling Stones που είναι μια μεγάλη μπάντα με πολλές μεγάλες συναυλίες. Οι Beatles διαλύθηκαν πριν ξεκινήσει αυτή η βιομηχανία. Εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε συναυλίες σε στάδια στα 70s και συνεχίζουμε. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Η μια μπάντα είναι απίστευτα τυχερή που συνεχίζει ακόμη να παίζει σε στάδια, ενώ η άλλη μπάντα δεν υπάρχει πια».

Να θυμίσουμε πως ο Paul McCartney μιλώντας στον Howard Stern είχε πει ότι «οι Stones εμπνέονται από τα blues, εμείς είχαμε περισσότερες επιρροές. Υπάρχουν πολλές διαφορές, και αγαπώ τους Stones, αλλά συμφωνώ μαζί σου. Οι Beatles ήταν καλύτεροι».

Η συγκεκριμένη… αντιπαλότητα είναι σε φιλικά πλαίσια και «τρέχει» τώρα 60 χρόνια. Το ξεκαθαρίζουμε, έστω και στο τέλος της είδησης, ώστε να γνωρίζουν όλοι πως όσα λέγονται, λέγονται στο πλαίσιο του χιούμορ, καθώς ουδείς μπορεί να μπει στη διαδικασία να συγκρίνει δυο κολοσσούς της μουσικής όπως οι Rolling Stones και οι Beatles.

Τελευταία