Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑTheodore Live @ LunarSpace 17/9/2021

Theodore Live @ LunarSpace 17/9/2021

Πρεμιέρα στις φθινοπωρινές του ζωντανές εμφανίσεις, παρέα με τη νέα μπάντα του, κάνει την ερχόμενη Παρασκευή ο Theodore. Ένα ξεχωριστό live στο LunarSpace αναμένεται αυτό της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα (άρα ξημερώματα Σαββάτου).

Το Δελτίο Τύπου:

“THEODORE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

LUNAR SPACE

___

O Τheodore εγκαινιάζει τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις με ένα ξεχωριστό live στο LunarSpace την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τη νέα του μπάντα, μας προσκαλεί σε μία μεταμεσονύχτια παράσταση, σε μία νέα μουσική σκηνή της Αθήνας.

Στην μεγάλη καλοκαιρινή του συναυλία, στον Κήπο του Μεγάρου, τον απολαύσαμε μαζί με ένα ορχηστρικό σύνολο και την μπάντα του, σε μια διαφορετική παράσταση που περιλάμβανε το σύνολο της δισκογραφίας του σε νέες ενορχηστρώσεις, η οποία εντυπωσίασε και κέρδισε το κοινό. Τώρα, 2 μήνες μετά, επανέρχεται, μόνο με την προσωπική του μπάντα σε μια πιο δυναμική και ηλεκτρική performance αλλά και ταυτόχρονα πιο μυσταγωγική λόγω της ώρας.

Ο Theodore θα ερμηνεύσει, ζωντανά, κομμάτια από τα δύο πρώτα προσωπικά του άλμπουμ – «It is but it’s not”, &“Inner Dynamics”, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια των δίσκων αυτών να πρωτοστατούν, ανάμεσά τους τα Towards?, Arewe there yet, Floating, το τελευταίο σε νέα εκδοχή. Στο live αυτό θα ακούσουμε και μουσικά στιγμιότυπα από τη νέα του δουλειά η οποία θα μας αποκαλύπτεται σιγά-σιγά μέσα από θεματικά διαδοχικά singles τα οποία θα κυκλοφορούν σταδιακά μέσα στο 2021, για να καταλήξουν στην κυκλοφορία του τέταρτου ολοκληρωμένου album στις αρχές του 2022. Οι μουσικές θα συνοδεύονται από ένα light show που θα συμπληρώνει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι cinematic μελωδίες του Theodore.

___

Lunar Space, διεύθυνση: Πειραιώς 260, Ταύρος/ είσοδος από Πολυκράτους 8

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30

Ώρα έναρξης: 00.01

Εισιτήρια: από 8 ευρώ

Προπώληση: https://www.viva.gr/.../music/lunarsessions/theodoremidnight”

Τελευταία