Αρχική DEPARTISTSLUCKY 8Lucky 8 με συναρπαστικά reaction videos!

Lucky 8 με συναρπαστικά reaction videos!

Στο “Lucky 8” αυτής της εβδομάδας, οι συντάκτες του Depart.gr διαλέγουν 8 αγαπημένα videos με hearing reactions. Θα άκουγε ο παππούς σου Rammstein; Πως αντιδρούν δυο χιπχοπάδες στο άκουσμα του Holy Wars; Ποια είναι η γνώμη των παιδιών για τους Metallica;

Δείτε μία προς μία τις επιλογές μας και θα σας λυθούν όλες οι απορίες! Enjoy!

► Megadeth vs HipHop, άσος από ημίχρονο

Δεν γίνεται να έχουμε reaction videos και να μην υπάρχει συμμετοχή απο το κανάλι Lost In Vegas. Δεν μπορεί να υπάρχει το συγκεκριμένο κανάλι και να μην έχουμε την αντίδραση των φίλων μας στο "Holy Wars", μια αντίδραση που μοιάζει απίστευτα με αυτή που είχαμε όλοι μας, όταν πατήσαμε το play για πρώτη φορά!

► Παππούδες και Rammstein

Το μόνο που έχω να πω για το παρακάτω έπος είναι να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι το "Mann Gegen Mann". Πιστεύω πως αν γνώριζαν γερμανικά, οι περισσότεροι θα είχαν διαφορετική άποψη.

► Ι like Urlich

Οι αγαπημένοι μας φίλοι επιστρέφουν στο lucky 8 της αγωνιστικής για να φρικάρουν με το "Master Of Puppets" και να τα βάλουν με όλους τους metalheads που δεν γουτάρουν τον Lars. Εγώ μαζί σας παιδιά, όλα και όλα!

Aπο μικρό και από τρελό

Θα συνεχίσουμε με Metallica και σκληρές αλήθειες που κανένα παιδί ποτέ δεν έκρυψε. "They are old.." και άλλα τέτοια πολύ πολύ όμορφα διαμαντάκια..

► Για τον θεό με το μαύρο κουστούμι..

Ναι, μόνο και μόνο για αυτόν αξίζει αυτό το Elders react to Slipknot.. Εκεί που κανείς δεν μπορεί να τους καταλάβει πραγματικά βρίσκεται ένας αγνός μαυροφορεμένος μεταλοπαππούς που και συγκροτήματα ξέρει και δηλώνει ευθαρσός πως αν άντεχε η μέση του θα ήταν μέσα στο Pit! 

► Ντροπή

Το ξέρουμε πως έχουμε μεγαλώσει αρκετά (πολύ) αλλά βρε καλά μου παιδιά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ LINKIN PARK... Γιατί μωρέ με κάνετε να φωνάζω; ΓΙΑΤΙ;

► UP THE IRONS

Youtube > Kids react to Iron maiden > ENTER. Δεν έχει γιατί.

► Galileo Figaro

For me... FOR ME... FOR MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Τελευταία