Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑΤο Καλλιμάρμαρο. . . τραγουδάει για τους πυρόπληκτους

Το Καλλιμάρμαρο. . . τραγουδάει για τους πυρόπληκτους

27/09/2021

Με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, σε παραγωγή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ), το Καλλιμάρμαρο θα φωτίσει την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας με μια μεγάλη συναυλία.

Παρουσία σπουδαίων καλλιτεχνών και μουσικών της Ελλάδας, τα έσοδα από τη μεγάλη συναυλία θα δοθούν για να ενισχυθούν τα άτομα που είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται ολοσχερώς φέτος το καλοκαίρι. Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς και κατά αλφαβητική σειρά: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (Τσολιάς), Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, ?λκηστις Πρωτοψάλτη, Πυξ Λαξ, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Χαρούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Κώστας Χατζής.

Συνδράμοντας καλύπτουν τις ανάγκες τις εκδήλωσεις οι εταιρίες: Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Σκλαβενίτης, ΔΙΡΦΥΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΓΝΗΣ (CATERING – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ), Pizza Fan, Nespresso. Με τους εθελοντές του στηρίζει ο Ερυθρός Σταυρός την προσπάθεια ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

Να θυμίσουμε ότι στις 3 Οκτωβρίου στην Ηλιούπολη, οι Rock n Roll Children, Enemy of Reality, και Passengers In Panic, θα παίξουν ζωντανά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν επίσης για άτομα που επλήγησαν από τις φετινές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Τελευταία