Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΟ Paul Di΄ Anno παλεύει ακόμη για τη ζωή του

Ο Paul Di΄ Anno παλεύει ακόμη για τη ζωή του

28/09/2021

Είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς ανθρώπους στην ιστορία της heavy metal. Ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden, και μια εξαιρετική φωνή. Η μοίρα όμως του έχει παίξει άσχημο παιχνίδι, αφού παρά το γεγονός πως έχει ήδη αφαιρέσει όγκο από τους πνεύμονές του, προβλήματα στα πόδια του κάνουν την υγεία του να χειροτερεύει καθημερινά.

Ο λόγος για τον Paul Di’Anno, του οποίου η υγεία δυσχεραίνει καθημερινά και για όσο δεν κάνει το απαραίτητο χειρουργείο που πρέπει στα γόνατά του. Ο υπεύθυνος της παμπ του Λονδίνου “Cart & Horses” όπου οι Iron Maiden εμφανίστηκαν ζωντανά για πρώτη φορά το 1976, αποκάλυψε τα παραπάνω. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία του Di’Anno στην οποία η κατάσταση της υγείας του φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι άσχημη (σ.σ. και την οποία επιλέγουμε να μην μοιραστούμε).

Ήδη, εδώ και αρκετό καιρό συγκεντρώνονται χρήματα για να βοηθηθεί οικονομικά ο θρυλικός frontman των Iron Maiden, ο οποίος κινδυνεύει από σοβαρές καρδιακές και όχι μόνο επιπλοκές εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα πόδια του. Είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν περπατάει.

Η καμπάνια ενίσχυσης είναι διαθέσιμη μέσω του Just Giving, ΕΔΩ.

Τελευταία