Αρχική ΝΕΑCINEMA/TVLicorice Pizza, το ντεμπούτο του Cooper Hoffman

Licorice Pizza, το ντεμπούτο του Cooper Hoffman

Το ντεμπούτο του Cooper Hoffman, γιού του θρυλικού Phillip Seymour Hoffman, θα αποτελέσει η νέα ταινία του Paul Thomas Anderson, “Licorice Pizza”. Το φιλμ ακολουθεί τη ζωή ενός teenager κατά τη δεκαετία του ’70 στην κοιλάδα San Fernando Valley της California και το δρόμο του προς την ενηλικίωση. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Cooper Hoffman (Gary Valentine) και Alana Haim (Alana Kane), με ένα φανταστικό cast να πλαισιώνει τους δυο νεαρούς.

Στο φιλμ βλέπουμε τους Sean Penn, Tom Waits, Bradley Cooper, Maya Rudolph, Benny Safdie, Skyler Gisondo, Mary Elizabeth Ellis, Destry Allyn Spielberg (κόρη του Steven Spielberg), Joseph Cross, Nate Mann, και Ben Stiller. Πρόκειται για την ένατη ταινία του Thomas Anderson, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τα Hard Eight, Boogie Nights, Magnolia, Punch-Drunk Love, There Will Be Blood, The Master, Inherent Vice, και Phantom Thread.

Το πρώτο trailer συνοδεύεται από το αξέχαστο τραγούδι του David Bowie, “Life on Mars?”, ενώ το επίσημο μουσικό score της ταινίας θα γράψει ο Jonny Greenwood των Radiohead. Η ταινία αναμένεται στις 26 Νοεμβρίου 2021 σε περιορισμένη κυκλοφορία, και θα έρθει ευρέως στις αίθουσες τον φετινό Δεκέμβριο.

Τελευταία