Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗJudas Priest: Είδε τον θάνατο στα μάτια ο Richie Faulkner!

Judas Priest: Είδε τον θάνατο στα μάτια ο Richie Faulkner!

06/10/2021

Σοκ προκάλεσε η ανάρτηση των Judas Priest τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσω της οποίας ο ίδιος ο Richie Faulkner αποκάλυψε πως βρέθηκε να κοιτάζει τον θάνατο στα μάτια και να γλιτώνει στο παρά πέντε! Στη διάρκεια του φεστιβάλ Louder Than Life στο Kentucky και ενώ οι Priest έπαιζαν το “Painkiller”, ο Faulkner ήταν εμφανώς αποδιοργανωμένος. Η αορτή της καρδιάς του υπέστη ρήξη και ξεκίνησε να αιμορραγεί εσωτερικά στη θωρακική κοιλότητα.

Αμέσως, διακομίσθηκε στο Rudd Heart & Lung Center που βρίσκεται στην περιοχή και έπειτα από επέμβαση που κράτησε πάνω από 10 (!) ώρες, σταθεροποιήθηκε προς το παρόν. Υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και πέντε μέρη της θωρακικής του κοιλότητας αντικαταστάθηκαν από μηχανικά μέρη.

Στην ανάρτησή του, ο Faulkner αναρωτιέται τι θα είχε συμβεί αν το set των Priest ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια, αν το νοσοκομείο ήταν πιο μακριά (σ.σ. το Heart & Lung Center ήταν μόλις 4 μίλια μακριά από το συναυλιακό χώρο), και αν αυτό που υπέστη συνέβαινε εκτός συναυλίας, όπου η αδρεναλίνη είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Κλείνοντας το μήνυμά του, ευχαρίστησε τους fans του για τις ευχές, καθώς και την οικογένειά του, τους φίλους του, και τους Priest με το crew τους, για τη στήριξη. Τόνισε μάλιστα ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ενδείξεις πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, και πως οι εξετάσεις του ήταν ανέκαθεν πολύ καλές. Προέτρεψε άπαντες να ελέγχουν την υγεία τους τακτικά και υποσχέθηκε πως θα επανέλθει όταν θα είναι έτοιμος.

Τελευταία