Αρχική ΝΕΑCINEMA/TVΤο trailer του Resident Evil: Welcome to Raccoon City υπόσχεται μεγάλες στιγμές

Το trailer του Resident Evil: Welcome to Raccoon City υπόσχεται μεγάλες στιγμές

08/10/2021

Δεν χωράει αμφισβήτησης το γεγονός ότι το Resident Evil franchise είναι ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων δεκαετιών. Καθώς το θρυλικό video game franchise κατόρθωνε να επανέλθει έπειτα από μετριότητες, το movie franchise είχε πάρει τον κατήφορο. Όλα αυτά ελπίζουμε πως θα αλλάξουν σύντομα, κρίνοντας από το πρώτο trailer του Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

Με αμέτρητες αναφορές στο πρώτο video game, η ταινία χτυπάει ξεκάθαρα στη νοσταλγία του κοινού που ήδη γνωρίζει το franchise. Χάρη στη μεταφορά του τρομερού storytelling του πρώτου παιχνιδιού όμως, και οι νέες γενιές που δεν μεγάλωσαν με τα πρώτα παιχνίδια, φαίνεται πως θα απολαύσουν μια ταινία με στιβαρές σκηνές και πολλή δράση. Κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά με αισιοδοξία.

Σε ότι αφορά το cast, η Kaya Scodelario θα είναι στο ρόλο της Claire Redfield, ο Robbie Amell στο ρόλο του Chris Redfield, και η Hannah John-Kamen θα είναι η Jill Valentine. Ο Tom Hopper ενσαρκώνει τον Albert Wesker, ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy, ο Donal Logue τον Chief Brian Irons, ο Neal McDonough τον William Birkin, η Lily Gao την Ada Wong, ο Chad Rook τον Richard Aiken, και η Marina Mazepa τη Lisa Trevor.

Τελευταία