Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑΟι Loose Ties παρουσιάζουν το Retrospect στο Rockwood

Οι Loose Ties παρουσιάζουν το Retrospect στο Rockwood

13/10/2021

Οι Loose Ties είναι μια αγγλόφωνη μπάντα που δημιουργήθηκε το 2017. Γράφουν τη δική τους μουσική και κινούνται κυρίως γύρω από funk, alternative ήχους παίρνοντας όμως στοιχεία από πολλά διαφορετικά μουσικά είδη, πάντα με βασικό άξονα το groove.

"Επιλέξαμε το όνομα Retrospect για το δίσκο μας για τη διάχυτη αίσθηση ενδοσκόπησης και νοσταλγίας που είναι κοινή στα τραγούδια αυτού του δίσκου παρά τις διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχουν ηχητικά. Πιστεύουμε ότι παρά την ποικιλομορφία που υπάρχει στον δίσκο καταφέρνουμε να διατηρούμε μια μουσική συνοχή και κυρίως να λέμε μια ενιαία ιστορία.." Μας λένε οι ίδιοι.

Το “Gone” είναι το lead single του δίσκου, "Retrospect", που κυκλοφόρησε μέσα στο 2021 και το πρώτο video clip της μπάντας. Είναι ένα τραγούδι που λέει την ιστορία δύο ανθρώπων μέσα απ’ τους στίχους, τη μουσική του αλλά και την χορογραφία του music video.

Απολαύστε το Gone στο παρακάτω link!

Στις 15 Οκτωβρίου ζωντανά στη σκηνή του Rockwood, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το άλμπουμ τους στο αθηναϊκό κοινό και θα μοιραστούν παλιότερα κομμάτια και φρέσκο υλικό που δουλεύουν τους τελευταίους μήνες, προσκαλώντας το σε μια περιήγηση σε rock, funk και alternative ήχους

Τη βραδιά θα ανοίξει ο Δημήτρης Κωβαίος!

O ιδρυτής του συγκροτήματος “The Blueprint” οδηγεί παρέα με την ηλεκτρική κιθάρα του, τον ρυθμό των Περικλή Μαλακατέ στο μπάσο και του Δημήτρη Αντωναίου στα ντραμς, σε ένα εκρηκτικό συνδυασμό, όπου η παθιασμένη ψυχή των blues συναντά τον νεανικό παλμό του rock n roll και τον χαώδη ήχο της ψυχεδέλειας.

Διεύθυνση:

Bασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα

(5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό Βικτώρια)

Κρατήσεις:

2155010941 - 6980762062

(τηλ. κρατήσεις καθημερινά από τις 19:00)

Εισιτήρια:

Επιπλέον χρέωση 3€ στο πρώτο ποτό κατ' άτομο, αντί εισόδου.

Τελευταία