Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑΚυκλοφορία του Critical Diversity και ζωντανή παρουσίασή του στο Faust

Κυκλοφορία του Critical Diversity και ζωντανή παρουσίασή του στο Faust

19/10/2021

Οι Perfect Faith παρουσιάζουν την Τρίτη δισκογραφική τους δουλειά, “Critical Diversity” στο Faust Bar.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας ότι από τις 02 Οκτωβρίου του 2021 το τρίτο και διπλό μας άλμπουμ "Critical Diversity" είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και θα το παρουσιάσουμε ζωντανά την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στον όμορφο χώρο του Faust Bar theatre and Arts στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγα λόγια για τον δίσκο

“Μία κοινωνικοπολιτική τοποθέτηση”

Η τρίτη αυτή δισκογραφική μας δουλειά η οποία περιλαμβάνει 18 νέα τραγούδια, θέλει να επικοινωνήσει μερικές βασικές ανησυχίες μας σχετικά με αυτό που αποκαλούμε αστική νοημοσύνη ( civic intelligence ) σε συνδυασμό με το Ροκ ύφος και τη γενικότερη φιλοσοφία της μπάντας.

Αποψίλωση των δασών, κακοποίηση των ζώων, ανθρώπινα δικαιώματα

( ειδικά των παιδιών ) , κρατική και κοινωνική βία, κατάθλιψη, κοινωνική ευθύνη, παγκόσμια δικαιοσύνη, είναι μερικά από τα ζητήματα τα οποία διαπραγματεύεται η μουσική μας μέσα από το "Critical Diversity"

Γίνεται όλο και πιο εμφανές χαρακτηριστικό της κοινωνικής ζωής πως πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν τις πολιτικές κρίσεις και αποφάσεις πιο περίπλοκες από ότι είναι. Για να οδηγούν έτσι πολλούς ανθρώπους σε λάθος κατευθύνσεις.

Εμείς παρ' όλα αυτά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι προτεραιότητες κάθε πολίτη αυτού του κόσμου στις παγκόσμιες κοινωνικές προκλήσεις του 21ου αιώνα είναι βασικές και θεμελιώδεις.

Είναι λοιπόν, πολύ σημαντικό για εμάς , να μπορέσουμε μέσα από τη μουσική μας να επικοινωνήσουμε με τον ισχυρότερο δυνατό τρόπο, το μήνυμά μας για έναν καλύτερο κόσμο.

Είναι σημαντικό να βοηθάμε και να επηρεάζουμε στο βαθμό που μπορούμε την κοινωνία να αναπτύσσει συνεχώς την συναισθηματική της νοημοσύνη.

Γι' αυτό και επιλέξαμε η κυκλοφορία του τρίτου μας δίσκου να συνδεθεί με την Διεθνή ημέρα μη βίας, στις 02 Οκτωβρίου του 2021. Μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό και σημασία.

Μερικά ευχαριστώ που αφορούν τον τρίτο μας δίσκο

Ευχαριστούμε πολύ τους:

Γιάννη Ράπτη για τις πολλές ώρες ηχογραφήσεων, μίξης και μουσικής παραγωγής στο στούντιο. Λευτέρη Φυτά για την υποστήριξη του και την βοήθεια του να πραγματοποιήσουμε την παραγωγή του τρίτου μας διπλού δίσκου σε φυσική μορφή. ( έρχεται σύντομα σε διπλό βινύλιο )

Τον παιδικό μας φίλο Κώστα Θεοδώρου (analogue revolution studios) για το μάστερινγκ των τραγουδιών μας.Την Σέβη Πάνου (Sevi creative studio) για την πολύτιμη βοήθειά της στα γραφιστικά του δίσκου.

Τον Βαγγέλη Κοσμετάτο για την όμορφη φωτογραφία του εξωφύλλου μας.

Την Πέτρα Τσέλιου για την βοήθεια και τη συμβουλή της στην ερμηνεία και αποτύπωση των σκέψεων μας στην Αγγλική γλώσσα.

Τέλος αλλά με πολύ κομβική συνεισφορά την Νατάσα Τσίρου που όποτε την έχουμε χρειαστεί, είναι εκεί να μας βοηθήσει με τις πολύτιμες μουσικές της γνώσεις.”