Αρχική ΝΕΑCINEMA/TVΟτι γνωρίζουμε για τη μεταφορά του The Last Of Us στη μικρή οθόνη

Οτι γνωρίζουμε για τη μεταφορά του The Last Of Us στη μικρή οθόνη

22/10/2021

Όταν το στούντιο βιντεοπαιχνιδιών Naughty Dog κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το The Last Of Us το 2013 για το PlayStation 3, αναγνωρίστηκε γρήγορα ως πρωτοποριακο παιχνίδι στο χώρο του gaming, ειδικά στην ανάπτυξη του storyline.

Το παιχνίδι του 2013-και το καταξιωμένο sequel του 2020-αφηγείται την ιστορία δύο αγνώστων που αναγκάζονται να ταξιδέψουν στην Αμερική, πλημμυρισμένη από ζόμπι, να έρθουν τόσο κοντά όσο πατέρας και κόρη, καθώς μαθαίνουν να εμπιστεύονται και να βασίζονται ο ένας στον άλλον. Προσφέροντας παιχνίδι γεμάτο δράση στην υπηρεσία της ιστορίας που βασίζεται στους χαρακτήρες, το The Last Of Us έχει γίνει ένα αναγνωρισμένο και πολύ αγαπητό franchise.

Τον Νοέμβριο του 2020, το HBO ανακοίνωσε επίσημα μια σειρά βασισμένη στο παιχνίδι. Οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν περισσότερο καθώς κυκλοφόρησαν νέα για το καστ της και τον προϋπολογισμό του- φημολογείται ότι αγγίζει τα 10 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο.

Η παραγωγή ξεκίνησε εντός του 2021 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2022, αλλά και να προβληθεί προς τα τέλη του 2022. Πολλοί ηθοποιοί που έλαμψαν στο Game Of Thrones θα συμμετέχουν και στο The Last Of Us, με πρώτους τους Pedro Pascal και Bella Ramsey που θα βρεθούν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Joel και της Ellie. Υπάρχει η υπόσχεση ότι το σενάριο της σειράς θα διαφέρει αρκετά σε σημεία από το παιχνίδι. Ανυπομονούμε σίγουρα να το δούμε!

Τελευταία