Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗRadiohead: Αυτό είναι το trailer του ψηφιακού, διαδραστικού μουσείου τους!

Radiohead: Αυτό είναι το trailer του ψηφιακού, διαδραστικού μουσείου τους!

12/11/2021

Δείγμα από το ψηφιακό, διαδραστικό μουσείο τους έδωσαν στη δημοσιότητα οι Radiohead. Το trailer του “Kid A Mnesia Exhibition” ρίχνει φως σε έργα τέχνης των Thom Yorke και Stanley Donwood από τις original κυκλοφορίες των “Kid A” και “Amnesiac”.

Διαβάστε επίσης: Radiohead: Επετειακό διπλό LP με νέα μουσική!

Το διαδραστικό μουσείο αναμένεται σε PlayStation 5, Mac, και PC στις 15 Νοεμβρίου. Συνολικά χρειάστηκε δυο χρόνια για να δημιουργηθεί, με τη μπάντα αρχικά να επιθυμεί να πραγματοποιήσει φυσικές εκθέσεις για να δείξει το artwork.

Παρόλα αυτά, η πανδημία έσπρωξε αυτή την εμπειρία στον ψηφιακό κόσμο. Έτσι, Yorke και Donwood συνεργάστηκαν με τους Sean Evans (video/computer artist και creative director), Christine Jones (theatre set designer), Matthew Davis (interactive producer), το studio [namethemachine], και την εταιρία game development Arbitrarily Good Productions, καθώς και με την Epic Games Publishing, ώστε να φέρουν αυτή την έκθεση στον ψηφιακό κόσμο.

Το trailer περιλαμβάνει ένα δείγμα αυτού που θα απολαύσουν οι φίλοι των Radiohead, ένα ψηφιακό μουσείο όπου θα μπορέσουν να δουν artwork από τα δυο albums, τα οποία κυκλοφόρησαν ως διπλό επετειακό LP πρόσφατα.

Τελευταία