Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗProject Uncut & Stiko - Exhale

Project Uncut & Stiko - Exhale

18/11/2021

Project Uncut ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Stiko και δημιουργούν μαζί το εθιστικό "Exhale"!

H πρώτη συνεργασία των Project Uncut με τον Stiko ήρθε τον Ιανουάριο του 2021 με το remix του κομματιού "Mura Kami" μέσα από το EP "Flower Book" του electronic pop duo. Λίγους μήνες μετά την όμορφη συνεργασία τους, συναντιούνται ξανά και μαζί δημιουργούν ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Exhale".

Το "Exhale" είναι μια επιμελώς ατημέλητη downtempo παραγωγή, με έντονα RnB και electronic στοιχεία, σε σχεδόν απόλυτη ισορροπία. Σε απόλυτη ισορροπία έρχονται να προστεθούν οι στίχοι και τα φωνητικά της Aννας Στεφάνου για να δημιουργήσουν ένα άκρως εθιστικό αποτέλεσμα, με τον σχεδόν madra στοίχο: “..and my heart goes tap tap tap..”

Exhale.. Η βαθιά εκπνοή; Η ανακούφιση; Ή βουτιά στο συναίσθημα;

Οι Project Uncut δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017 και είναι ένα ντουέτο επηρεασμένο από την Pop, Electronic pop και την Trip Hop σκηνή. Το πρώτο τους EP με τίτλο "Kaleidoscope" αποτελείται από πέντε κομμάτια που κυκλοφόρησαν από το 2017 έως το 2019.

Το 2020 και μέσα σε μια δύσκολη χρονιά, η Αννα Στεφάνου (Singer/Songwriter) και η Κατερίνα Λιάκη (Keys) αισθάνθηκαν έτοιμες να μοιραστούν το "Flower Book". Ένα EP γεμάτο συναισθήματα και χρώματα. Το δεύτερο αυτό EP τους ξεκίνησε με την κυκλοφορία του "Ivy" τον Οκτώβρη του 2020 και συνεχίστηκε με το "Mura Kami" το Νοέμβρη του ίδιου έτους.

Ακολουθήστε τους Project Uncut

Ο Stiko ασχολείται με τη μουσική από το 2016 και δηλώνει ρομαντικός ακροατής, dj των ερωτευμένων και παραγωγός χωρίς ταμπέλες και μουσικά σύνορα. Η παρουσία του δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες ως jockey, η συμμετοχή του σε εγχώρια και διεθνή festival αλλά και η πλούσια δισκογραφία του, του έχουν χαρίσει μια ιδιαίτερη θέση στον μουσικό χάρτη της χώρας, στο σύντομο διάστημα της ενεργού δράσης του. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις σημαντικές κυκλοφορίες και mix του.

Ακολουθήστε τον Stiko

Τελευταία