Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗAmalia And The Architects - Love is in my room

Amalia And The Architects - Love is in my room

Μετά το Save our heads, oι Amalia & The Architects επιστρέφουν με το Love is in my room, το δεύτερο single απο μια σειρά τραγουδιών που θα αποτελέσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει το 2022.

Το Love is in my room είναι ένα indie pop τραγούδι, με το Νίκο Αγγλούπα στην παραγωγή και το μπάσο και τον Κρίτωνα Μπελλόνια στα τύμπανα. Το Love is in my room είναι ένα τραγούδι/σχόλιο πάνω στην αδυναμία ορισμού του τι είναι η αγάπη.

Στο βίντεο, σκηνοθετημένο από τον Δημήτρη Παράσχο, παρακολουθούμε τον ταλαντούχο χορευτή Adam Abbou να χορεύει σε ένα δωμάτιο γεμάτο συμβολισμούς. Στους τοίχους προβάλλεται και το σχέδιο της εικαστικού Στέλλας Καβάγιου το οποίο αποτελεί και μέρος του εξωφύλλου του single.

Οι Amalia & The Architects είναι το πιο πρόσφατο πρότζεκτ της 23χρονης τραγουδοποιού Amalia. Ο ήχος της συνδυάζει indie rock, folk και pop στοιχεία. Mε την έναρξη της πανδημίας το σχήμα σταμάτησε τις πρόβες, αλλά η Αmalia μπήκε στο στούντιο με το Νίκο Αγγλούπα και τον Κρίτωνα Μπελλόνια και το Love is in my room είναι ένα ακόμα υπέροχο αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής.

Bρείτε το νέο single σε όλες τις Digital πλατφόρμες

Τελευταία