Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗAdele vs Spotify Shuffle 1-0

Adele vs Spotify Shuffle 1-0

22/11/2021

Δεν δημιουργούμε albums με τόση φροντίδα και σκέψη σε ότι αφορά τη σειρά των τραγουδιών χωρίς λόγο”, τόνισε μεταξύ άλλων η Adele, μιλώντας για το αίτημά της στη Spotify να αφαιρέσει τη δυνατότητα Shuffle από όλους τους δίσκους της. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το “30”, το οποίο ήδη κάνει θραύση, και ζήτησε από το δημοφιλές music streaming service να αφαιρεθεί η επιλογή του Shuffle σε όλα τα albums της.

Διαβάστε επίσης: Adele - 30 - Κριτική

Πρόκειται για ένα αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό, και έχει εφαρμοστεί ήδη όπως μπορείτε να δείτε στο screenshot που τραβήξαμε παρακάτω. Μεταξύ άλλων, η Adele τόνισε πως “η τέχνη μας λέει μια ιστορία και οι ιστορίες μας πρέπει να ακούγονται όπως εμείς επιθυμούμε. Ευχαριστώ Spotify που ακούσατε”.

Προβλέπουμε σύντομα αρκετά άτομα από τη μουσική βιομηχανία να αιτηθούν κάτι παρόμοιο. Αλλωστε, είναι αντιληπτό ήδη από εκατομμύρια fans της μουσικής παγκοσμίως ότι οι δίσκοι των αγαπημένων καλλιτεχνών τους είναι φτιαγμένοι με προσοχή και μελέτη, και ορισμένα albums δεν γίνεται να ακουστούν παρά μόνο με τη σειρά που επιθυμούσε το άτομο ή τα άτομα που τα έφτιαξαν, λέγοντας μια συγκεκριμένη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος.

Τελευταία