Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑInsect Radio & Blame Kandinsky live @Temple

Insect Radio & Blame Kandinsky live @Temple

1/12/2021

Σε μία συναυλιακή συνάντηση που είτε θα σου φέρει επιληψία, είτε θα σε κάνει να θες να σπάσεις τα πάντα γύρω σου -ειδικότερα όταν θυμηθείς πόσο σου έλειψαν οι συναυλίες του είδους- οι Insect Radio συναντούν τους Blame Kandinsky στην σκηνή του Temple.

Το hardcore punk των Insect Radio ακροβατεί ανάμεσα στο εκκεντρικό και το παραδοσιακό. Κάποιοι θα τους πουν math, και κάποιοι πειραματικούς, και είναι όλα αυτά, αλλά και πολλά παραπάνω. Με σφιχτοδεμένες και ακριβείς performances που δεν λανθάνουν, αλλά και μια αφοπλιστική ευθύτητα που παραλύει τον ακροατή, το κουαρτέτο από την Αθήνα, είναι αδύνατο να μην τραβήξει την προσοχή σου. Από τα σκισμένα speakers του δωματίου σου μέχρι τα ισοπεδωμένα stages, οι Insect Radio κάνουν αισθητή την παρουσία τους με κάθε ευκαιρία, με το ακομπλεξάριστο και πότε εσωστρεφές, πότε κλειστοφοβικό και πότε αποχρωματισμένα πολυσχιδές υλικό τους, που σε κάνει να ζητάς κι άλλο!

Οι Blame Kandinksy δε, κινούμενοι στο ίδιο ηχητικό φάσμα, έχουν φροντίσει να προσδώσουν στον ήχο τους ισόποσες δόσεις heaviness και πολυπλοκότητας, κι έτσι δεξιοτεχνικά μοιράζουν ελεγχόμενο χάος και ανεπιτήδευτη παράνοια σε κάθε ζωντανή εμφάνιση ή δισκογραφικό τους εγχείρημα. Αν δεν σε εντυπωσιάσουν η τεχνική και η προσώλησή τους τότε σίγουρα θα σε καθηλώσει το χάος τους.

COVID-FREE EVENT:

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, υποχρεούνται να επιδείξουν κατά την είσοδο:

► Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης)

► Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 (η ισχύς του ξεκινάει 14 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της τελευταίας δόσης) ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (προπώληση & ταμείο)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Temple | Facebook | Instagram 

Τελευταία