Αρχική EVENTSΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣCalyces, ΛΔΛΜ, 17/12/2021 @Temple

Calyces, ΛΔΛΜ, 17/12/2021 @Temple

Παρασκευή 17/12. Ξεκινάω με την ημερομηνία για να τη θυμάμαι, γιατί ήταν το πρώτο full band live που πήγα μετά από δύο χρόνια! ΛΔΛΜ & CALYCES ή CALYCES & ΛΔΛΜ στο TEMPLE μιας και ήταν co-headline show. Κατά τις 21:00 ήμασταν στην περιοχή.

Αψηφώντας το… αλαφρό κρυουλάκι, κάναμε την περατζάδα μας και γύρω στις 21:15 μπήκαμε μέσα. Λίγος ο κόσμος αρχικά, σταδιακά γέμισε μέχρι τις 22:00 που έσβησαν τα φώτα και η ατμοσφαιρική εισαγωγή με βρήκε με ένα jack στο χέρι ενώ ανυπομονούσα για τη συνέχεια.

Calyces επί σκηνής λοιπόν, μια εξαιρετικά δεμένη μπάντα που όσο πέρναγε η ώρα μας… κέρναγε όλο και πιο βαρύ υλικό, έπαιξαν σχεδόν όλο το Impulse To Soar και οι αθεόφοβοι ανέβασαν μέχρι και σαξόφωνο στη σκηνή σε ένα φοβερό πάντρεμα με τα ηλεκτρικά όργανα!

Ο ήχος ήταν in your face, λαϊβάδικος, όπως μ’ αρέσει γενικά αν και με μικροπροβλήματα που διορθώθηκαν σχεδόν αμέσως, αλλά σίγουρα δεν έφτασε το απόλυτο. Δε μπορώ να μην πω επίσης για το φοβερό rythm section και τις πολύ τεχνικές σε αρκετά σημεία κιθάρες. Η φωνή επίσης έδενε πολύ ωραία με το σύνολο.

Ψάξτε τους γιατί θα μας απασχολήσουν μελλοντικά όπως φαίνεται.

Μετά το διάλειμμα και λίγο πριν τις 23:30 οι ΛΔΛΜ ανέβηκαν στη σκηνή. Ξεκίνησαν με νεότερο υλικό, όσο περνούσε το setlist έπαιξαν παλιότερα κομμάτια τους, ενώ η μουσική τους ήταν πιο εσωστρεφής και με ψυχεδελικά ξεσπάσματα. Αν και δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν του είδους, ομολογώ ότι τους απόλαυσα τη μια ώρα που έμειναν μαζί μας.

Επίσης φοβερό δέσιμο και πιο ευκρινής, στουντιακού ύφους ήχος αυτή τη φορά. Ενδιαφέρουσες εναλλαγές στα φωνητικά και στις κιθάρες ενώ μπάσο και τύμπανα έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους.

Γενικά ήταν ένα πολύ ωραίο live, οι καλές εντυπώσεις ήταν αυτές που κέρδισαν τα μικροπροβληματάκια και ελπίζω να συνεχίσουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερες νέες μπάντες στο χώρο που να έχουν την ίδια όρεξη και τις ικανότητες των δύο αυτών!

Τελευταία