Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΟ Eddie Vedder τραγουδάει για την απώλεια στο Brother the Cloud

Ο Eddie Vedder τραγουδάει για την απώλεια στο Brother the Cloud

14/01/2022

Ένα νέο τραγούδι από τον solo δίσκο που ετοιμάζει έδωσε στη δημοσιότητα ο Eddie Vedder. Ο frontman των Pearl Jam δημοσίευσε το “Brother the Cloud”, τρίτο single από το νέο album του, “Earthling”, το οποίο αναμένεται στις 11 Φεβρουαρίου 2022. Στον δίσκο συμμετέχουν οι Stevie Wonder, Ringo Starr, και Elton John, καθώς και οι Andrew Watt, Chad Smith, και Josh Klinghoffer.

Παρά τις upbeat κιθάρες του, το “Brother the Cloud” μιλάει για την αναστάτωση που προκαλεί στη ζωή ενός ατόμου ο χαμός ενός κοντινού προσώπου. “If I could wish, wish it away/ I would bleed out my knees and pray/ If I could give all that I have/ to bring him back today,” τραγουδάει μεταξύ άλλων ο Vedder.

Νωρίτερα, ο Vedder έχει κυκλοφορήσει τα “Long Way” και “The Haves”, δυο πρώτα singles του επερχόμενου δίσκου. Τον επόμενο μήνα, ο frontman των Pearl Jam ξεκινάει περιοδεία για το νέο album του, παρέα με τη νέα του μπάντα, “Earthlings”. Στο γκρουπ συμμετέχουν ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, ο μπασίστας των Jane’s Addiction, Chris Chaney, ο πρώην κιθαρίστας των RHCP, Josh Klinghoffer, ο κιθαρίστας/vocalist, Glen Hansard, και ο κιθαρίστας Andrew Watt.

Τελευταία