Αρχική ΝΕΑCINEMA/TVΤο trailer του Moon Knight μοιράζει. . . πόνο!

Το trailer του Moon Knight μοιράζει. . . πόνο!

18/01/2022

Ο Moon Knight, κατά κόσμο Marc Spector, εμφανίστηκε πρώτη φορά στο 32ο τεύχος του “Werewolf by Night” της Marvel, τον Αύγουστο του 1975. Έκτοτε, ο χαρακτήρας έχει περάσει αμέτρητες αλλαγές, μένοντας εκτός Marvel Cinematic Universe παρά τη μακροχρόνια σχέση του με τους Avengers.

Αυτό άλλαξε χάρη στο Disney+ από το οποίο θα απολαμβάνουμε τη νέα σειρά της Marvel Studios, “Moon Knight” από τις 30 Μαρτίου 2022. Το επίσημο trailer κατέφθασε πριν λίγες ώρες και σε αυτό βλέπουμε τους Oscar Isaac (Marc Spector/Moon Knight) και Ethan Hawke (Arthur Harrow) να μοιράζουν… πόνο, με τον Isaac να είναι εμφανές πως σκοπεύει να δώσει ακόμη ένα ρεσιτάλ υποκριτικής.

Διαβάστε επίσης: Thought Balloons: Moon Knight does not exist anymore

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jeremy Slater (Fantastic Four, Death Note, The Umbrella Academy, The Exorcist series), με executive producers -μεταξύ άλλων- τους Kevin Feige, Louis D’ Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Mohamed Diab, τον ίδιο τον Slater και τον Isaac.

Ο Marc Spector είναι ένας μισθοφόρος ο οποίος υποφέρει από διασχιστική διαταραχή ταυτότητας. Η ζωή τον φέρνει στην Αίγυπτο όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα μυστήριο στο οποίο εμπλέκονται και Αιγύπτιοι θεοί, μεταξύ των οποίων ο Khonshu, που του αλλάζει τη ζωή. Μια από τις πολλές προσωπικότητες του Spector είναι και ο Steven Grant, ένας “καθώς πρέπει” εργαζόμενος σε κατάστημα δώρων που υποφέρει από κενά μνήμης και αναμνήσεις μιας άλλης ζωής.

Τελευταία