Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗTheodore - Frame of Reference

Theodore - Frame of Reference

27/01/2022

THEODORE

Frame of Reference

από την United We Fly

Το "Frame of Reference" είναι το 2ο single από το επερχόμενο album του Theodore "The Voyage", που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2022 από την United We Fly.

Στο ‘The Voyage’, έξι μουσικά κεφάλαια αφηγούνται ένα ταξίδι στο διάστημα το οποίο αποτελεί μια αλληγορία για την εξέλιξη του ανθρώπου. Το "Frame of Reference" είναι η νοητή και κυριολεκτική συνέχεια από το Man and his Tools, το πρώτο single που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, μεταφέροντάς μας με τη χρήση synth pads στο αχανές σύμπαν και δημιουργώντας ένα true 80's ηχοτοπίο όπου τα analogue synths αποκαλύπτουν μουσικά references της αγαπημένης δεκαετίας.

Το Frame of Reference συνοδεύεται από ένα animated lyric video δια χειρός της Danai Nielsen. Όπως λέει η ίδια:

Το βίντεο αυτό είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης του διαστήματος. Από τη Γη, στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, σε μακρινούς γαλαξίες και αστρικές αναζητήσεις. Ακολουθεί το συναίσθημα και τις δυναμικές του “Frame of Reference” μετατρέποντας σε κινούμενη εικόνα το συναίσθημα που ο Theodore μεταφέρει μουσικά. Έχει έντονο το στοιχείο της νοσταλγίας αλλά και της εξερεύνησης. Απομακρυνόμαστε από τη Γη, την ασφαλή βάση και το σπίτι μας, χωρίς σαφή προορισμό. Αιωρούμαστε στο άπειρο πανέμορφο διάστημα.

Βρείτε το "Frame of Reference" σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο e-shop της United We Fly και δείτε το animated lyric video.

Τελευταία