Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗAlien Feelings - Scream

Alien Feelings - Scream

02/02/2022

Οι Ουαλοί Rockers Alien Feelings μας μεταφέρουν μια θεμελιώδη αλήθεια της ζωής μέσω της κυκλοφορίας του kinky pop βίντεο ''Scream'' που σε παραπέμπει στον Warhol!

Μιλώντας για το κομμάτι ο Josh αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Το «Scream» είναι τεράστιο "fuck you'' για όλους όσους έχουν πει ότι δεν είμαι αρκετά καλός για να τα καταφέρω".

"Το τραγούδι προέρχεται από μια εποχή που ο πρώην γείτονάς μου δημοσίευσε κάτι στο Διαδίκτυο. Συγκέντρωσε ένα σωρό σχόλια όχι μόνο από αγνώστους αλλά και από ανθρώπους που θεωρούσα φίλους μέχρι εκείνο το σημείο".

"Το θέμα είναι ότι μόλις είχα αρχίσει πραγματικά να γράφω τραγούδια και να επιδιώκω τη μουσική ως πραγματική καριέρα και όχι απλώς ως ονειροπόληση, και διαβάζοντας αυτά τα σχόλια η αυτοπεποίθησή μου διαλύθηκε εντελώς. Το σπίτι μου, έπαψε να είναι το ασφαλές μου καταφύγιο για να δημιουργήσω μουσική και ήταν σαν να μην ήμουν πια μόνος μου, αλλά μαζί με ένα σωρό παρουσίες απόψεων από όσα αυτιά άκουγαν πέρα ​​από τους τοίχους".

Ήταν έτοιμος να σταματήσει μετά από αυτά τα σχόλια και δεν προσπάθησε να γράψει μουσική για λίγο, προτού συνειδητοποιήσει, μια θεμελιώδη αλήθεια της ζωής, όπως λέει…

"Θα υπάρξουν άνθρωποι εκεί έξω που θα με γελοιοποιούν, που θα προσπαθήσουν να με ορίσουν και θα ήθελαν να με δουν να αποτυγχάνω, και ότι είναι εντελώς εκτός ελέγχου μου πώς αντιδρούν οι άλλοι σε εμένα και στη δουλειά μου. Αυτό που έχω στον έλεγχό μου, ωστόσο, είναι πόση δύναμη και επιρροή επιτρέπω να κρατήσουν πάνω μου οι απόψεις των άλλων για μένα (τόσο καλές όσο και κακές)".

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

"Με έκανε να σκεφτώ πώς θα μπορούσαν να πουν και να κάνουν ό,τι ήθελαν, πώς θα μπορούσαν πρακτικά να με βασανίσουν, να μιλήσουν πίσω από την πλάτη μου, αλλά και πάλι δεν θα τα παρατούσα ποτέ. Λατρεύω τη μουσική και είναι το μόνο που ήθελα να κάνω. Λοιπόν, σήκωσα την κιθάρα μου, κάθισα στο κρεβάτι μου και έγραψα την κραυγή μου, προερχόμενη από την κορυφή των πνευμόνων μου για οκτώ ώρες συνεχόμενα, διασφαλίζοντας ότι ο γείτονας το άκουσε. Σκέφτηκα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ουρλιάζω. Θα σου δείξω λοιπόν τι είναι το γαμημένο ουρλιαχτό".

Αξίζει να γνωρίζεις…

Οι Alien Feelings με έδρα την Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου κυκλοφόρησαν το νέο βίντεο για το ντεμπούτο τους σινγκλ "Scream", μέσω της Grunge Pop Records.

Τα μέλη της μπάντας Josh, Tim, Dale και Ryan γνωρίστηκαν στο σχολείο, και αμέσως καταπιάστηκαν με πολλά μουσικά εγχειρήματα μέχρι να σχηματίσουν τελικά τους Alien Feelings. Έχουν ήδη καθιερώσει έναν χαρακτηριστικό ήχο, που αγκαλιάζει τον δυναμισμό με μια επιθετική προσέγγιση ενός αγωνιώδους ουρλιαχτού από τα βάθη της ψυχής. Για αυτούς δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να παίξουν πανκ ροκ μουσική και να ''φτιαχτούν''. Με τις κιθάρες να βρυχώνται, οι Alien Feelings, δημιουργούν μουσική κατάλληλη μόνο για εκείνους που αγαπούν τους The Jesus and Mary Chain, Nirvana, REM και Stereophonics.

Ακολουθήστε τους Alien Feelings σε: Instagram, Spotify

Τελευταία