Αρχική POP CULTURETHE RINGS OF POWERThe Rings of Power: Οι πρώτες εικόνες είναι γεγονός!

The Rings of Power: Οι πρώτες εικόνες είναι γεγονός!

10/02/2022

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε ένδειξη σεβασμού τις δουλειάς των ανθρώπων του Vanity Fair, δεν περιλαμβάνουμε φωτογραφίες. Μπορείτε να τις δείτε όλες μέσω του αφιερώματος για την πρώτη ματιά στη σειρά στο άρθρο του Vanity Fair που κυκλοφορεί.

Τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “The Lord of the Rings: Rings of Power” που έρχεται από το Amazon Prime έδωσε στη δημοσιότητα το Vanity Fair. Πρόκειται για φωτογραφίες αποκλειστικά reserved για το γνωστό περιοδικό, στις οποίες βλέπουμε αρκετά πράγματα να επιβεβαιώνονται, όπως το γεγονός ότι η Morfydd Clark θα υποδύεται η Galadriel, με τον τίτλο Commander of the Northern Armies.

Χιλιάδες χρόνια νεότερη από την εκδοχή της που βλέπουμε στην τριλογία του Peter Jackson μέσω της συγκλονιστικής Cate Blanchett, η Galadriel φέρεται να προειδοποιεί συνεχώς στα πρώτα δυο επεισόδια πως το κακό πλησιάζει. Μάλιστα, στο δεύτερο επεισόδιο αναμένεται να τη δούμε να παλεύει στα Sundering Seas εν μέσω καταστροφικής καταιγίδας, σε μια μικρή βάρκα μαζί με έναν θνητό που ακούει στο όνομα Halbrand (Charlie Vickers), νέος χαρακτήρας.

Η Galadriel πολεμάει για το μέλλον, ενώ ο Halbrand τρέχει μακριά από το παρελθόν του. Οι μοίρες τους είναι ενωμένες, και οι ιστορίες τους είναι μόλις δυο από τις πολλές που θα ακολουθεί η σειρά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Vanity Fair.

Μέσα από τις πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες, μαθαίνουμε/επιβεβαιώνουμε επίσης τους παρακάτω ρόλους:

- Prince Durin IV: Πρίγκιπας του Khazad-dum – Owain Arthur

- Disa: Πριγκίπισσα του Khazad-dum – Sophia Nomvete

- Arondir: Silvan Ξωτικό, χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για τη σειρά – Cruz Cordova

- Elrond Robert Aramayo

- Bronwyn Nazanin Boniadi

- Celebrimbor – Charles Edwards

- Isildur – Maxim Baldry

Διαβάστε επίσης:

Απόλυτος Οδηγός του Second Age της Middle Earth - Part I

Απόλυτος Οδηγός του Second Age της Middle Earth - Part II

Εγκυκλοπαίδεια της Middle Earth

Τελευταία