Αρχική ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑCINEMA/TVΟ Baz Luhrmann παρουσιάζει τη ζωή του Presley στο Elvis

Ο Baz Luhrmann παρουσιάζει τη ζωή του Presley στο Elvis

18/02/2022

Τη ζωή του Elvis Presley (Austin Butler) εξερευνά ο Baz Luhrmann στο επερχόμενο φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο θρύλος Tom Hanks. Η ταινία κοιτάζει τη ζωή του βασιλιά μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον manager του, Colonel Tom Parker (Tom Hanks). Η ιστορία βουτάει στην περίεργη δυναμική που υπήρχε ανάμεσα στον Έλβις και στον Πάρκερ κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, για πάνω από 20 χρόνια.

Αναμένεται να δούμε την άνοδο του Πρίσλεϊ στη φήμη, την ίδια ώρα που η αμερικανική κουλτούρα αλλάζει ραγδαία και η αθωότητα χάνεται στις ΗΠΑ. Κεντρικό ρόλο σε αυτή την πορεία του Έλβις είχε και η Priscilla Presley, πρώην σύζυγος του Elvis η οποία είναι 76 ετών σήμερα, την οποία ενσαρκώνει η Olivia DeJonge (Hiding, The Society).

Μαζί με Butler, Hanks, και DeJonge, στην ταινία αναμένεται να δούμε και την Helen Thomson (“Top of the Lake: China Girl,” “Rake”) στο ρόλο της μητέρας του Έλβις, Gladys, και τον Richard Roxburgh (“Moulin Rouge!” “Breath,” “Hacksaw Ridge”) στο ρόλο του πατέρα του, Vernon.

Τελευταία