Αρχική ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣMIDNIGHT EXPRESSMidnight Express: η κινηματογραφική κολεκτίβα της Ελλάδας επιστρέφει

Midnight Express: η κινηματογραφική κολεκτίβα της Ελλάδας επιστρέφει

Οι πολλοί ακόλουθοί του, το γνωρίζουν καιρό. Ο Ακης Καπράνος ανακοίνωσε πως στις 19 Μαρτίου 2022, στη βακούρα της Θεσσαλονίκης το Midnight Express θα προβάλει το θρυλικό Escape from New York. Η κινηματογραφική κολεκτίβα -αν μας επιτρέπεται η τιμητική αυτή λέξη- είναι και πάλι εδώ και η χαρά μας μεγάλη. Το ME επιστρέφει δυναμικά, με τα στελέχη του να προσφέρουν μια συντροφιά που δεν υπάρχει όμοιά της στον κινηματογράφο της χώρας ή αν μου διαφεύγει, παρακαλώ να με διορθώσετε, γιατί project τέτοιας επίδρασης, είναι σημαντικό να ακούγονται.

Δεν θα κουράσω πολύ. Αυτό το άρθρο το γράφω δίχως να έχω βρεθεί ποτέ στο Midnight Express. Βλέπετε, η μεταφορά της εμπειρίας από τα άτομα του Depart που είναι ακόλουθοι και λάτρες του σινεμά, αρκεί για να καταλάβεις το vibe. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη σεβασμό για το σινεμά, και κουβέντες. Δεν θες τίποτα άλλο. Θα δεις τον Kurt Russell και τη σπουδαία, ξεχωριστή ματιά του John Carpenter. Μια Νέα Υόρκη του δυστοπικού μέλλοντος, αλλά θα δεις και παρέα, άτομα που ίσως ξέρεις από τα social media, αλλά όχι από κοντά. Είναι αλλιώς. Το ξέρουμε όλοι. 30αρηδες, 20αρηδες, 50αρηδες, ότι θέλεις βάλε εκεί.

Η Θεσσαλονίκη έχει την τιμητική της. Στις 19 Μαρτίου 2022, στον Κινηματογράφο Βακούρα, Μιχαήλ Ιωάννου 8, το Midnight Express επιστρέφει!

Facebook Event -> Midnight Express presents: Escape from New York

Υ.Γ. Επειδή ο ανταγωνισμός είναι που βάζει το δηλητήριο στους ανθρώπους, τον αποφεύγουμε. Να σας πούμε λοιπόν ότι ο Ακης Καπράνος, ιθύνον νους του ME, ο οποίος είναι κριτικός κινηματογράφου στη Ναυτεμπορική, αρθρογράφος στη Lifo, και εδώ και 29 χρόνια “τρέχει” την εκπομπή “Ραδιοφωνική Οθόνη” στο Κανάλι 1 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά.

Τελευταία