Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑΤραγούδια χωρίς σύνορα @ Olvio Theater

Τραγούδια χωρίς σύνορα @ Olvio Theater

11/03/2022

Τι γίνεται τις Πέμπτες στο OLVIO;

Τα τραγούδια περνούν πέρα και πάνω από τα σύννεφα των πολέμων και μας θυμίζουν αυτό που είμαστε αληθινά. Ο ένας για τον άλλο.

Οι Alcedo Folk band έρχονται στη σκηνή του OLVIO και μας οδηγούν χαρούμενα αλλά και με νοσταλγία στην ?νοιξη που πλησιάζει, με το φως και τα δικά της χρώματα. Χρώματα και ήχοι από τη δική μας και άλλες πατρίδες. Τραγούδια χωρίς σύνορα από πατρίδες χωρίς σύνορα...σαν όνειρο και ευχή μαζί. Ανάμεσα στα τραγούδια πλανιέται το φως και η σκιά ενός κοριτσιού η μιας πυγολαμπίδας. Το κορίτσι η η πυγολαμπίδα της Aνοιξης ξέρει το δικό σου και το δικό μου μυστικό... Στο ρόλο του κοριτσιού η της πυγολαμπίδας της ?νοιξης η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου.

Ανέκδοτα τραγούδια από την πρόσφατη folk opera των alcedo «αψηφώντας τους θεούς - το αέναο ταξίδι της Αλκυόνης» συνταξιδεύουν με τον Angelo Branduardi, τον Johan Sebastian Bach, τον Γιάννη Δραγάτση (Ογδοντάκη), έναν Μαντηλάτο χορό από τη Θράκη, μενεξέδες και ζουμπούλια από τη μαγευτική Ιρλανδία, ήχους από έναν καταυλισμό Ρομά στη Ρουμανία η την Ελλάδα κ.α.

Δεν είναι το λικέρ της μαμάς που θα σε περιμένει στην πόρτα, δεν είναι ο καθαρός αέρας των πνευστών και οι νύξεις των νυκτών, ούτε οι φυσικές φωνές οι γλυκές των κοριτσιών και των αγοριών που θα κάνει αυτές τις Πέμπτες του Μάρτη ξεχωριστές και γιορτινές. Είναι η αξία και η ανάγκη να βρεθούμε ξανά.

Εισιτήρια στο viva.gr

Τελευταία