Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑApalaente live @Okio Music Cafe, Live Stage / Bar.

Apalaente live @Okio Music Cafe, Live Stage / Bar.

11/04/2022

Νέο LIVE για τους Apalaente στο @Okio Music Cafe, Live Stage – Bar.

Οι Apalaente band, το συγκρότημα που ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό, τόσο μουσικά, όσο και μέσα από το αστείρευτο κέφι του πάνω στην σκηνή, σας προσκαλεί σε ένα δυνατό live στο αγαπημένο @Okio Music Cafe, Live Stage – Bar.

Την Παρασκευη 15 Απριλίου 2022, οι Apalaente ανεβαίνουν στη σκηνή , για να παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα κινούμενο σε ποπ-ροκ ήχο,και μεγάλες επιτυχιές 80ς ,90ς ,αλλά και το νέο τους single ‘’Εμβόλιο Αγάπης’’ Που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Youtube, ενώ ταυτόχρονα σας ξεναγούν στον κόσμο των δικών τους κομματιών, που βρίσκονται σε ψηφιακή μορφή με τιτλο cd "Μεταξύ ανέμων και υδάτων" και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από το κανάλι της @Spider music.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 oι Apalaente σας περιμένουν στο @Okio Music Cafe, Live Stage - Bar. Στην ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ 1 στον πανεμόρφο ΠΕΙΡΑΙΑ , για να ζήσετε μαζί τους μία μαγική βραδιά με πολλή μουσική, πολύ θετική ενέργεια και με όλες τις προφυλάξεις, που απλά δε γίνεται να χάσετε!

To OKIO MusiCafe είναι το παλαιότερο σε λειτουργία bar στην προβλήτα της Μαρίνας ΖΕΑΣ. Στην σκηνή του OKIO, που έχει ανέκαθεν αποτελέσει βήμα σε ανερχόμενους καλλιτέχνες, έχουν φιλοξενηθεί μερικά απο τα μεγαλύτερα εγχώρια συγκροτήματα. Εκτός από τον αρωματικό καφέ και τα περίφημα cocktails, στο ΟΚΙΟ μπορείτε να απολαύσετε και υπέροχα πιάτα, από εκλεγμένη κοπή ταλιάτας ως και γνήσια αμερικάνικα burgers, προορισμένα να σας εντυπωσιάσουν! Σας περιμένουμε καθημερινά απο τις 9:00 π.μ. έως... νωρίς το άλλο πρωί. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 42 84 006

Info:

Ώρα έναρξης: 21 45

Είσοδος Συναυλιας: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΦΙΑΛΗΣ

Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τριμηνο. Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:

- Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

Για κράτηση θέσης επικοινωνείτε στο τηλ 210 4284006 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του @Okio Music Cafe, Live Stage – Bar.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τις θέσεις σας, κάνοντας κράτηση στα τηλέφωνα του Okio Music Cafe, Live Stage – Bar.

ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ 1 –ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλ.: 210 4284006

Email:

okiomusicafe@gmail.com

Facebook

---------------------------

Βρείτε τους Apalaente στα Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

Τελευταία