Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗRock n Roll Hall of Fame 2022: Το κοινό μίλησε!

Rock n Roll Hall of Fame 2022: Το κοινό μίλησε!

02/05/2022

Με τους Duran Duran να βρίσκονται στην κορυφή -μακράν του δεύτερου Eminem- ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του κοινού για το Rock n Roll Hall of Fame 2022. Φέτος για πρώτη φορά οι fans έχουν λόγο για το ποια ονόματα θα περάσουν στην ιστορία, και οι θρυλικοί εκπρόσωποι της new wave και synth pop σάρωσαν τις ψήφους του κοινού με 934.000 εκ των 5 εκατομμυρίων ψήφων να είναι δικές τους.

Στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας του κοινού βρέθηκε ο Eminem, με 630.000, τρίτη είναι η Pat Benatar με 630.000 ψήφους, στην τέταρτη θέση βρέθηκαν οι Eurythmics με 442.000 ψήφους, και πέμπτη τερμάτισε η Dolly Parton -που είχε αρχικά αρνηθεί την υποψηφιότητά της αλλά η επιτροπή ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να την αφαιρέσει, με την ίδια εν τέλει να την αποδέχεται- με 393.000 ψήφους.

Η ψήφος του κοινού δεν καθορίζει όμως τα ονόματα που εν τέλει θα μπουν στο Rock n Roll Hall of Fame. Η ψηφοφορία των fans θα συνδυαστεί με αυτή της επιτροπής, ώστε να επιλεγούν τα άτομα/συγκροτήματα που θα περάσουν στην ιστορία για πάντα. Οι θρυλικοί Judas Priest είναι στην θέση της ψηφοφορίας του κοινού, χάνοντας την πεντάδα για περίπου 30.000 ψήφους.

Τα τελικά αποτελέσματα και η τελετή εισόδου αναμένονται κάποια στιγμή εντός του Μαΐου, ωστόσο περαιτέρω λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές ακόμη. Το μόνο δεδομένο είναι πως το event θα γίνει στο Los Angeles, το φθινόπωρο του '22.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού:

Final results of the Rock and Roll Hall of Fame 2022 Fan Vote

Τελευταία