Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗThe Perfect Strangers live @El Gato Negro (video)

The Perfect Strangers live @El Gato Negro (video)

25/05/2022

The Perfect Strangers

Παρασκευή 3 Ιουνίου

El Gato Negro

Γκινοσάτη 54, Πολύκαστρο (Μεταμόρφωση)

Facebook Event

Οι Perfect Strangers σας περιμένουν την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο El Gato Negro, στη Μεταμόρφωση, για να νιώσουμε τη μουσική ξανά στην ουσία της, σε ένα ακουστικό live με φωνές, κιθάρα, φυσαρμόνικα!

Ακολουθήστε τους Perfect Strangers: Facebook, Instagram

BIO

Οι The Perfect Strangers δημιουργήθηκαν όταν η Βούλα Ελ Μπάρρυ γνώρισε τον Γιώργο Καρτσωνάκη. Η αγάπη τους για τη rock και τη soul τους έφερε στην επιφάνεια ένα acoustic ντουέτο με φωνή/κιθάρα-φυσαρμόνικα. Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα καλλιτεχνών που τους εμπνέουν εδώ και χρόνια, μεταξύ των οποίων ο Bob Dylan και η Janis Joplin.

Γιώργος Καρτσωνάκης: Την πρώτη φορά που ο Γιώργος Καρτσωνάκης άκουσε τον Bob Dylan, κατάλαβε πως γεννήθηκε για να παίξει μουσική. Με μια κιθάρα (για κάθε venue που παίζει) και μια τεράστια συλλογή από φυσαρμόνικες, αλλά και με τις αμέτρητες αναφορές που έχει από την περίοδο που έζησε και εργάστηκε στην Αγγλία, ξετυλίγει το κουβάρι των δεκαετιών ’50 έως ’80 σε jam/free mood. Ερμηνεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ένα ευρύ φάσμα της ροκ μουσικής το οποίο περιλαμβάνει από blues, soul, και r&b έως folk, rock ‘n’ roll, country, και western. Το ελληνικό έντεχνο δεν απουσιάζει από το ρεπερτόριό του, το οποίο περιλαμβάνει επίσης και πολλά δικά του τραγούδια, αρκετά εκ των οποίων επιλέχθηκαν από τη Warner Brothers για να ακουστούν σε ταινίες. Τραγούδια του θα ακούσετε επίσης στο skunk radio, αλλά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αγγλίας. Αγαπάει το stage και εμφανίζεται σε πολλά αθηναϊκά venues, συχνά προσκαλώντας φίλους στη σκηνή για να παίξουν παρέα.

Βούλα Ελ Μπάρρυ: Μια από τις πρώτες και πλέον χαρακτηριστικές αναμνήσεις της Βούλας Ελ Μπάρρυ είναι η στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά τη Janis Joplin να αράζει σε μια chopper, στο εξώφυλλο του θρυλικού “Janis Joplin’s Greatest Hits”. Από εκείνη τη στιγμή έως και σήμερα, δεν υπάρχει ημέρα που να μην έχει τραγουδήσει, αναπτύσσοντας το ρεπερτόριό της με τρομερούς ρυθμούς, όντας αυτοδίδακτη. Από 15 χρονών τραγουδάει σε μπάντες και το ερμηνευτικό της εύρος περιλαμβάνει rock, hard rock, metal, funk, soul, blues, pop, και έντεχνο ελληνικό. Φύσει performer, απολαμβάνει το stage και όταν τραγουδάει παρασέρνει το κοινό με την ενέργειά της.

Τελευταία