Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗRelease: Έκλεισε το lineup για Nick Cave, Bauhaus, Manowar, London Grammar, και Iggy Pop

Release: Έκλεισε το lineup για Nick Cave, Bauhaus, Manowar, London Grammar, και Iggy Pop

23/05/2022

Με έντονο στοιχείο από ελληνικά συγκροτήματα αρχίζουν και “κλειδώνουν” τα lineups του φετινού Release Athens Festival. Στο Πάρκο Νερού, επί δυο μήνες, η Αττική θα βιώσει μια ανεπανάληπτη μουσική πανδαισία, με τιτάνες πολλών ειδών μουσικής. Ήδη, τα lineups των συναυλιών που είναι headliners οι Nick Cave & The Bad Seeds, Bauhaus, Manowar, London Grammar, και Iggy Pop έχουν κλείσει και στο Release θα δούμε και ελληνικές μπάντες που ήδη αποκτούν και διεθνή αναγνώριση.

Παρέα με τους London Grammar, LP, και Hooverphonic, θα απολαύσουμε τους D3LTA και Daphne and the Fuzz. Την τετράδα Iggy Pop, Liam Gallagher, Sleaford Mods, και The K’s, συμπληρώνουν οι εξαιρετικοί Noise Figures. Παρέα με τους θρύλους Bauhaus, τους The Jesus and Mary Chain, και Deus, θα βρεθούν οι Strawberry Pills, και οι Υouth Valley. Οι εκπρόσωποι του gothic/symphonic metal, Meden Agan, από την Αθήνα, είναι το τέταρτο και τελευταίο όνομα της ημέρας που περιλαμβάνει Manowar, Rotting Christ, και Rhapsody of Fire. Τέλος, μαζί με τους Nick Cave & The Bad Seeds, Mogwai, και Fontaines D.C., θα ακούσουμε τους Sugar For The Pill, και τους Royal Arch.

Να θυμίσουμε πως το Release Athens 2022 ξεκινάει στις 8 Ιουνίου, με τη βραδιά που κλείνουν οι Bauhaus, και ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Ιουλίου με τους Slipknot να ρίχνουν οριστική αυλαία για φέτος. Το φεστιβάλ παρέχει τη δυνατότητα πακέτων εισιτηρίων, με ταιριαστά combos, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Bauhaus - Η darkwave αναζήτηση του Satori

London Grammar: Μετατρέποντας το stage fright σε δύναμη

Parov Stelar: Διαιωνίζοντας τη σύζευξη του χθες με το σήμερα

Nick Cave: 8 μαγικές στιγμές του πρίγκιπα του σκότους

Lucky 8: Οι ξεχωριστοί Blind Guardian

Τελευταία