Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΔήλωση από τους Bauhaus για το βράδυ της Τετάρτης

Δήλωση από τους Bauhaus για το βράδυ της Τετάρτης

09/06/2022

Ανακοίνωση για την εμφάνισή τους στο Release Athens Festival 2022 την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 εξέδωσαν οι Bauhaus. Σε αυτή, ο Front of House τεχνικός ήχου της μπάντας, Chris Raughley, απευθύνεται στο κοινό.

Διαβάστε επίσης την ανταπόκριση του Depart: Release Festival: Bauhaus, The Jesus And Mary Chain, dEUS, Strawberry Pills, Youth Valley

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους fans μας στην Ελλάδα για τα ατυχή συμβάντα χθες το βράδυ στο πλαίσιο του Release Festival στην Αθήνα. Εξαιτίας πρωτοφανών συνθηκών οι οποίες περιλάμβαναν ανυπέρβλητα τεχνικά ζητήματα, αναγκαστήκαμε να περιορίσουμε το σετ μας. Η ακόλουθη δήλωση είναι από τον πολύ έμπειρο τεχνικό ήχου μας (Front of House), Chris Raughley:

“Αυτά τα προβλήματα τα οποία είχαμε κατά τη διάρκεια της παράστασης από την εμπειρία μου δεν ήταν αναμενόμενα. Κάθε κανάλι ασύρματου δικτύου που είχαμε διαθέσιμο άρχισε να μας δημιουργεί προβλήματα στην αρχή του σετ μας. Η ασύρματη κιθάρα ήταν η πρώτη που είχε πρόβλημα. Απλή διόρθωση, περάσαμε σε καλώδιο. Στη συνέχεια τα βασικά φωνητικά. Μεταβήκαμε σε εφεδρικό μικρόφωνο. Μετά είχε πρόβλημα το ασύρματο Sax. Το επόμενο εφεδρικό μικρόφωνο σταμάτησε επίσης να λειτουργεί. Αυτό ήταν 4 ασύρματα συστήματα στα πρώτα 5 τραγούδια τα οποία σταμάτησαν να λειτουργούν.

Δεν έχω βιώσει ποτέ τέτοιες βλάβες όλα μου τα χρόνια. Ήταν όλα ανοιχτά και κανένα δεν έδινε πληρότητα και καλό σήμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα δεν θα μπορούσαν καν να καταλάβουν ότι αντιμετωπίζαμε όλα αυτά τα προβλήματα γιατί μπορούσα να καλύψω τα περισσότερα στο mix του FOH. Όμως, και τα 4 ασύρματα In Ear monitors επίσης δεν λειτουργούσαν, δημιουργώντας πρόβλημα στο συγκρότημα αφού δεν άκουγαν τους εαυτούς τους επί σκηνής. Ελέγξαμε αυτά τα συστήματα πολλές φορές στη διάρκεια των δυο ημερών που ήμασταν εδώ. Κάτι περίεργο συνέβη με το ασύρματο δίκτυο. Θα ήθελα πολύ να καταλάβω, αλλά νομίζω πως αυτό μόνο στην Αθήνα έχει γίνει έως τώρα; Ίσως κάποιο τοπικό πρόβλημα εξαιτίας παρεμβολών; Ίσως ήταν ένα πρόβλημα ισχύος που είχαμε αλλά στη διάρκεια του σόου δεν είχαμε τη δυνατότητα να ελέγξω τα συστήματα από τη θέση που ήμουν. Ίσως οι άλλες μπάντες άφησαν ανοιχτούς τους πομπούς τους; Αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα, αλλά μικρό.

Θα προσπαθήσω να επεξεργαστώ αυτό που έγινε τις επόμενες ημέρες και ίσως να έχω περισσότερες απαντήσεις για το τι συνέβη. Για τώρα μπορώ με σιγουριά να πω ότι ήταν μια καταστροφική αποτυχία του ασύρματου δικτύου και έκανε την κατάσταση αδύνατη να διορθωθεί εξαιτίας τις περιπλοκότητας των προβλημάτων”.

Θα βρείτε τη δήλωση στο Facebook, εδώ -> https://www.facebook.com/Bauhaustheband/posts/125385156838736

Τελευταία