Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗRelease Athens 2022: Στην Πλατεία Νερού και οι Priest, μαζί τους και οι Black Soul Horde!

Release Athens 2022: Στην Πλατεία Νερού και οι Priest, μαζί τους και οι Black Soul Horde!

17/06/2022

Στην Πλατεία Νερού θα εμφανιστούν τελικά για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους οι θρυλικοί Judas Priest, στο πλαίσιο του Release Athens Festival 2022! Η σπουδαία μπάντα ήταν αρχικά προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο Κλειστό Φαλήρου παρέα με Cradle of Filth, και The Dead Daisies, ωστόσο λόγω αυξημένης ζήτησης, το live μεταφέρθηκε για την Πλατεία Νερού. Παράλληλα με την ανακοίνωση αλλαγής χώρου, το Release Athens 2022 ανακοίνωσε και τη μπάντα που κλείνει το line-up της σπουδαίας heavy metal βραδιάς. Δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες, Black Soul Horde!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Release Athens Festival:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΩΡΟΥ!

Οι θρυλικοί Judas Priest έρχονται στο Release Athens 2022 για να γιορτάσουν 50 χρόνια μοναδικής πορείας, την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως, λόγω αυξημένης ζήτησης, το show μεταφέρεται από το Κλειστό Φαλήρου στον ανοιχτό χώρο της Πλατείας Νερού, όπου η όλη παραγωγή θα λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις σε κάθε επίπεδο.

Τους Metal Gods θα πλαισιώσουν οι εκρηκτικοί Cradle Of Filth, το supergroup των The Dead Daisies & οι Black Soul Horde, σε μία πραγματικά σπουδαία ημέρα για το heavy metal και τους fans του στην Ελλάδα!

Βρες την προσφορά που σου ταιριάζει!

https://www.releaseathens.gr/event/judas-priest/

Τελευταία