Αρχική ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣMIDNIGHT EXPRESSΑλλαγές στις θερινές ημέρες και ώρες προβολής του Midnight Express

Αλλαγές στις θερινές ημέρες και ώρες προβολής του Midnight Express

Λόγω ανωτέρας βίας και προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία του στα κινηματογραφικά δρώμενα σε καιρούς χαλεπούς για τον πολιτισμό, το Midnight Express αλλάζει μέρα και ώρα για τη θερινή του σεζόν.

Αρχής γενομένης από αυτήν την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, οι ταινίες που έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι μεταφέρονται τις Παρασκευές, με την ώρα προβολής να καθορίζεται από τη διάρκεια της εκάστοτε ταινίας και έχοντας ως γενικό ωράριο τις 23:30 ή 23:00. Για την ακριβή ώρα προβολής, το κοινό θα ενημερώνεται κάθε Κυριακή με την ανακοίνωση της επόμενης ταινίας, όπως και προηγουμένως.

Η διεξαγωγή του θα συνεχίστεί στον κινηματογράφο Ριβιέρα ενώ το εισιτήριο θα εξακολουθήσει να κοστίζει 6 ευρώ. Η ταινία που θα παιχτεί αυτήν την εβδομάδα θα είναι το δυόμιση ωρών ψυχεδελικό αριστούργημα του Ιάπωνα νεοκυματιστή Shuji Terayama, Throw Away The Books, Rally In The Streets στις 23:00.

Σε αυτό το σημείο, αν και ήταν μια απόφαση δύσκολη, οφείλουμε να εκφράσουμε τη χαρά μας που ένας αγαπημένος κινηματογραφικός θεσμός της Αθήνας δεν πλήττεται και να συγχαρούμε τον ?κη Καπράνο για την απόφασή του να συνεχίσει το εγχείρημά του παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Τελευταία