Αρχική ΝΕΑPOP CULTUREΑπό τους Wardruna το soundtrack του νέου Assassins Creed Valhalla

Από τους Wardruna το soundtrack του νέου Assassins Creed Valhalla

Αν σκοπεύεις να κάνεις κάτι καλό, κάνε το άριστα. Αυτής της φιλοσοφίας φαίνεται πως είναι η Ubisoft σε ότι αφορά τη σειρά παιχνιδιών Assassin’s Creed, και φρόντισε να το αποδείξει εκ νέου αναθέτοντας τη μουσική «επένδυση» του νέου Assassin’s Creed: Valhalla στους Wardruna!

Η Nordic/dark folk, ambient μπάντα από τη Νορβηγία μας χαρίζει απίστευτες μελωδίες και φωνητικά από το 2003, έχοντας τέσσερα studio albums, και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που η σειρά Vikings εκτοξεύθηκε, καθώς έγραψαν το soundtrack του δημοφιλούς TV Series.

Όπως ανακοίνωσαν επίσημα μέσω Facebook οι Wardruna, ο Einar Selvik (stage name Kvitrafn) -ηγέτης της μπάντας και πρώην drummer των γιγάντων του νορβηγικού black metal Gorgoroth- έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει πάνω στο soundtrack του Assassin’s Creed: Valhalla παρέα με τους game composers Sarah Schachner και Jesper Kyd.

Από το 2009 έως το 2018, οι Wardruna έχουν κυκλοφορήσει τα albums Runaljod – Gap Var Ginnunga, Runaljod – Yggdrasil, Runaljod – Ragnarok, και Skald. Το επερχόμενο album τους Kvitravn μεταφέρθηκε για κυκλοφορία στις 22 Ιανουαρίου 2021, εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

Μπορείτε να τους απολαύσετε μέσω Spotify παρακάτω:

Τελευταία