Αρχική ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΟ Rob Flynn περιγράφει το νέο album των Machine Head

Ο Rob Flynn περιγράφει το νέο album των Machine Head

22/08/2022

Το δέκατο άλμπουμ των Machine Head θα περιέχει 13 κομμάτια και θα έχει τον τίτλο, ØF KINGDØM AND CRØWN. Σύμφωνα με το συγκρότημα, είναι ένα concept άλμπουμ «που τοποθετείται σε μία αποδεκατισμένη φουτουριστική έρημο όπου ο ουρανός είναι βαμμένος κατακόκκινος» και βασίζεται σε δύο αντίπαλους χαρακτήρες, τον ?ρη και τον Έρωτα.

Ο ιθύνων νους των  Machine Head, Robb Flynn, αναφέρει ότι το άλμπουμ επηρεάστηκε από την σειρά anime Attack On Titan, την οποία παρακολουθούν ανελλιπώς οι γιοι του.

Machine Head New Album

«Η ιδέα του άλμπουμ εμπνεύστηκε τρόπον τινά από τη σειρά με την έννοια ότι στην ιστορία, δεν υπάρχει "καλός" ή "κακός" - και οι δύο χαρακτήρες πιστεύουν ότι κάνουν το σωστό όπως αυτοί το καταλαβαίνουν», λέει ο Flynn. «Αλλά μην ξεγελιέστε, και οι δύο διαπράττουν πράξεις καθαρής θηριωδίας και κακού».

Σχετικά με το μουσικό μέρος του άλμπουμ, ο frontman το περιέγραψε ως εξής: «Είναι πολύ βαρύ, ίσως το πιο βαρύ που έχουμε κάνει εδώ και καιρό» και συνέχισε, «Έπαιζα τόσο πολύ κιθάρα πρόσφατα. Κάνω το Electric Happy Hours κάθε Παρασκευή και μερικές φορές παίζεις ένα τραγούδι που δεν έχεις παίξει εδώ και 10, 20 χρόνια ή περνάς ένα ολόκληρο άλμπουμ από πάνω μέχρι. Έτσι, βρέθηκα στην εποχή που κάναμε περιοδεία για το Burn My Eyes, βρέθηκα πίσω εκεί όταν δηλαδή έγραφα αυτή τη μουσική. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να ξαναβρεθώ σε αυτό το μέρος στιχουργικά, αλλά από άποψη riff, νομίζω ότι όλα ξεχύθηκαν σε αυτό το άλμπουμ».

 

Τελευταία