Αρχική ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗPantera: Στα Knotfest Κολομβίας, Χιλής, και Βραζιλίας η επιστροφή

Pantera: Στα Knotfest Κολομβίας, Χιλής, και Βραζιλίας η επιστροφή

25/08/2022

Τα Knotfest της Κολομβίας, της Χιλής, και της Βραζιλίας αναμένεται να είναι τα πρώτα τρία gigs των Pantera μετά την επανένωσή τους. Στις 9 Δεκεμβρίου στο Knotfest Colombia στη Bogota, οι Pantera θα είναι co-headliners μαζί με τους σπουδαίους Judas Priest, ενώ στη συναυλία θα βρίσκονται και οι Bring Me The Horizon, Trivium, Hypocrisy, Sepultura, Suicide Silence, και Sold, και άλλα συγκροτήματα.

Pantera | Παρέα με Slipknot και Judas Priest σε Knotfest Chile, Knotfest Brasil

Παρέα με τους Judas Priest θα βρίσκονται οι Pantera και στα Knotfest Chile και Knotfest Brasil, εκεί όπου headliners είναι οι τρομεροί Slipknot. Τα δυο φεστιβάλ θα είναι τα πρώτα σε Χιλή και Βραζιλία για τη διοργάνωση του Knotfest, στα οποία θα συμμετέχουν επίσης οι Bring Me The Horizon, Mr. Bungle, Trivium, Sepultura, Motionless In White, Vended, και Project 46.

Το Knotfest Chile θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Monumental του Santiago, και το Knotfest Brasil στις 18 Δεκεμβρίου στο Sambodromo do Anhembi στο Sao Paulo.

Οι Pantera που θα ανέβουν στη σκηνή θα είναι οι: Philip Anselmo (φωνή) και Rex Brown (μπάσο). Μαζί τους θα βρίσκονται οι Zakk Wylde (κιθάρα, Ozzy Osbourne, Black Label Society), και Charlie Benante (drums, Anthrax).

Τελευταία