Αρχική EVENTSΑΤΖΕΝΤΑ23/9 | Solmeister x Marseaux & Strawberry Pills στο Burger Fest 22

23/9 | Solmeister x Marseaux & Strawberry Pills στο Burger Fest 22

11/09/2022

Το Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό food festival επιστρέφει για έβδομη χρονιά στο Ο.Α.Κ.Α για δύο ζουμερά και γευστικά τριήμερα!

Δεν θα είναι ένα απλό Burger Fest, αλλά μια Ολυμπιάδα των Burger, είναι #BurgerOlympics!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

► Solmeister & Marseaux

Ο αιώνιος έφηβος, emo-king Solmeister διανύει δίχως άλλο την περίοδο της μεγάλης του ακμής και η μουσική συνοδοιπόρος του, ανατέλλουσα pop-queen Marseaux, γνωρίζει την μία επιτυχία μετά την άλλη. Οι συναυλιακοί χώροι ανά την Ελλάδα γεμίζουν ασφυκτικά, τα streams παίρνουν φωτιά και το virality επαναπροδιορίζεται σε κάθε προσταγή των δύο υπερταλαντούχων individuals που φέτος ενώνουν δυνάμεις σε ένα εκρηκτικό υπερθέαμα Ολυμπιακών προδιαγραφών! Στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, όλο το Burger Fest θα τραγουδάει "Cool Kids Never Die"!

► Strawberry Pills

Είτε το πεις minimal, είτε synth wave / new wave, είτε post punk, το γεγονός είναι ένα: Το Αθηναϊκό duo των Strawberry Pills γνωρίζει και εκπροσωπεί το είδος που πρεσβεύει εξαιρετικά! Δεν είναι τυχαία άλλωστε η μαζική αποδοχή της οποίας έχουν τύχει από τους οπαδούς του ιδιώματος, αλλά και το ότι ήδη έχουν εμφανιστεί ζωντανά στο πλευρό των Bauhaus, The Jesus And Mary Chain, She Past Away, Deus και Molchat Doma μεταξύ άλλων. Αν η δημιουργία ατμόσφαιρας γίνει ποτέ Ολυμπιακό αγώνισμα, τότε φυλάξτε την ψηλότερη θέση στο βάθρο για τους Strawberry Pills! In the meantime, 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ αφήστε τους να σας παρασύρουν σε μια '80s χωροχρονική δίνη, χωρίς επιστροφή! 

Εισιτήρια | Facebook

Τελευταία