Αρχική EVENTSΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣPhyrosun & Taki Tsan, 09/09/2022 @Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | Report

Phyrosun & Taki Tsan, 09/09/2022 @Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | Report

Αν και δωρεάν, αυτή η συναυλία άξιζε πολλά. Phyrosun και Taki Tsan ανέβηκαν στην σκηνή και την "έσπασαν". Οι δύο παλιόφιλοι βρέθηκαν στα πανοραμικά σκαλιά στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και με φόντο την Αθηναϊκή θέα είπαν μερικά από τα σπουδαιότερα κομμάτια της 25ης καριέρας τους και φυσικά μας έδωσαν μια γεύση από τη νέα τους δουλειά, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο (όπως είπε ο Τάκης) με τίτλο "Phyrotsan".

Η γιορτή ξεκίνησε σχεδόν στην ώρα της, γύρω στις 21:10, με τους βετεράνους ράπερς να μπαίνουν με πολύ hype στη σκηνη, ερμηνεύοντας δυο κομμάτια από την νέα τους δουλειά, που δείχνει πολύ δυνατή και ανυπομονούμε να την ακούσουμε ολοκληρωμένη. Phyrosun και Taki Tsan τραγουδούσαν μαζί τα κομμάτια τους, σαν ένα, και όσοι βρέθηκαν στην Καλλιθέα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μερικά από τα καλύτερα κομμάτια και των δύο.

Phyrosun, Taki Tsan, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Phyrosun και Taki Tsan μας έδωσαν μια γεύση από την νέα τους δουλεία που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τον τίτλο "Phyrotsan".

Από την πλευρά του Τάκη ακούσαμε το "Στην Αθήνα", "Ρίμα για χρήμα" και "Ω, θαύμα", από την εποχή που ήταν Θαύμα Παιδί, και την "Η χώρα των καλύτερων mc’s", "Δυο ξαδέρφια" από την εποχή των ΖΝ. Φυσικά ακούσαμε και το "Είμαι ακόμα ζωντανός", ένα κομμάτι που προσωπικά ήθελα πολύ να το δω live. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Τάκης έδωσε ένα μήνυμα κατά των ναρκωτικών, μιλώντας από τις προσωπικές του εμπειρίες, ενώ επίσης αρνήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι "Σούζυ", αν και το ήθελε το κοινό, καθώς είναι υπέρ του κινήματος me too.

Από την πλευρά του Phyro, ακούσαμε πολλά από τα κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, όσοι τον ακούμε όλα αυτά τα χρόνια. Την αρχή την έκανε με το κομμάτι "Πάρτα" από την ένδοξη εποχή των Tang - Ram (όσοι δεν γνωρίζουν ήταν ένα crew που είχε δύο μέλη τον Phyrosun και των Subzeraw, τον άλλοτε Zeraw που είναι από τα ιδρυτικά μέλη των Vegas). Μέσα στα κομμάτια που είπε ήταν "Η διαδρομή μου", "Καλώς ή κακώς" και το "Έχω πράμα" ένα κομμάτι από τα πολύ αγαπημένα μου και ήθελα πολύ να δω live. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όταν είπε το "Δεν είμαι καλά", ένα κομμάτι που είχε ερμηνεύσει παλιά με τον Zan Batist, χώρισε το κοινό σε δύο ομάδες και έκανε παιχνίδι μαζί τους.

Οι δύο ράπερ κάνανε υπέροχη ατμόσφαιρα στη σκηνή και είχαν φοβερή αλληλεπίδραση με το κοινό. Να σημειώσουμε, ότι κάπου στη μέση του live, κάλεσαν στη σκηνή όσους ήθελαν να κάνουν freestyle με τέσσερις τολμηρούς να ανεβαίνουν πάνω και να κάνουν πανικό.

Phyrosun, Taki Tsan, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 O Taki Tsan αρνήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι "Σούζυ", μιας και είναι θερμός υποστηρικτής τπ κινήματος "Me Too".

Τελειώνοντας το live οι Phyrosun και Taki Tsan είπαν ξανά τα νέα τους κομματιά και το κοινό έδειξε να τα έχει μάθει, με τους ράπερ να νιώθουν πολύ χαρούμενοι. Το live κράτησε ακριβώς δύο ώρες, χωρίς να καταλάβεις πως πέρασαν, με το κοινό να ήθελε και άλλο.

Να σημειώσουμε, ότι μάθαμε αρκετές λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ, όπως τον τίτλο του "Phyrotsan", κάποια κομμάτια του, τα οποία ερμήνευσαν οι ράπερς, αλλά και ότι θα συμμετέχουν μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς, όπως ο Dj silence, ο Smuggler, αλλά και ο Dj Alex.

Συνοψίζοντας, ήταν μια πολύ ωραία συναυλία, που θα μείνει σε πολλούς αξέχαστη, καθώς μετά το τέλος και οι δύο mc’s κάθισαν και συνομίλησαν με τους με πολλούς fan και βγήκαν φωτογραφίες.

Τελευταία