Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΣτην τελική ευθεία ο νέος δίσκος των DevilDriver

Στην τελική ευθεία ο νέος δίσκος των DevilDriver

Σε ρυθμούς "Dealing with Demons" κινούνται οι DevilDriver, αφού το πρώτος μέρος του δίσκου αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διπλό concept album, το οποίο σύμφωνα με τον frontman του συγκροτήματος, Dez Fafara, θα είναι ο δίσκος της καριέρας τους. 

Σε συνέντευξη του στο Loudwire, περιέγραψε τον δίσκο, ο οποίος σε μεγάλο είναι βιωματικός και θεωρεί ότι το 98% του κόσμου που θα τον ακούσει θα ταυτιστεί. Ο λόγος, όπως εξήγησε, είναι ότι αναφέρεται στους προσωπικούς δαίμονες που έχουμε όλοι μέσα μας και τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουμε για τους νικήσουμε. Συμπλήρωσε ότι το πρώτο single του δίσκου "Keep Away From Me" περιγράφει την αγοραφοβία, κάτι το οποίο αντιμετωπίζει από όταν ήταν μικρό παιδί.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι η τέχνη δεν πρέπει να περιορίζεται και θεωρεί τον πειραματισμό στην μουσική αναγκαίο. 'Aλλωστε, ο ίδιος θεωρεί ντροπιαστικό όταν μπάντες ανακυκλώνουν τον ίδιο ήχο ξανά και ξανά. 

Τέλος αναφέρθηκε και στην κατάσταση που διαμορφώνεται από την καραντίνα, όπου τα επί πληρωμή live streaming δείχνουν να είναι μία νέα πραγματικότητα και όσον αφορά τις συναυλίες, τόνισε ότι η υγεία τόσο των μουσικών, όσο και των fans πρέπει να είναι το κύριο μέλημα όλων. 

Τελευταία