Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗΞεκίνησαν κι επίσημα οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου των Megadeth!

Ξεκίνησαν κι επίσημα οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου των Megadeth!

Ο μπασίστας των Megadeth, David Ellefson μόλις επέστρεψε από το Nashville, όπου συμμετείχε στις αρχικές ηχογραφήσεις για το 16ο άλμπουμ της μπάντας.

O Ellefson συζήτησε τα σχέδια των Megadeth για τη συνέχεια του "Dystopia" του 2016 σε μια ολοκαίνουργια συνέντευξη με το The Metal Circus. Είπε ότι "Η ηχογράφηση συμβαίνει σε διάφορα στάδια. Πρώτον, τα βασικά κομμάτια, τα οποία, για εμάς, είναι μπάσο και drums. Και μετά οι κιθάρες, και στη συνέχεια άρχισαν να ηχογραφούνται μερικά φωνητικά και solo και όλες οι μελωδίες και οι λεπτομέρειες που θέλουμε."

Μιλώντας για το αν οι θαυμαστές πρέπει να περιμένουν να ακούσουν τον παραδοσιακό ήχο των Megadeth στον επερχόμενο δίσκο ή αν θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις, ο Ellefson είπε: "Υπάρχει ένα ρητό, έχετε όλη σας τη ζωή να γράψετε τον πρώτο σας δίσκο και μετά έχετε περίπου ένα χρόνο για να γράψετε τον δεύτερο σας. Και μόλις βγάλετε το πρώτο, πέφτει το ζάρι - τώρα υπάρχει κάποιος ήχος που περιμένουν οι άνθρωποι όταν ακούνε για επόμενο δίσκο. Και αν το άλμπουμ δύο είναι υπερβολικά διαφορετικό, οι άνθρωποι συνηθίζουν να λένε "Ε, είναι περίεργο. Μου αρέσει το πρώτο καλύτερα." Και νομίζω με τους Megadeth, αυτό είναι το άλμπουμ νούμερο δεκαέξι, οπότε έχουμε πολλή εμπειρία να το κάνουμε πια αυτό. Καταφέραμε να επεκταθούμε και να δοκιμάσουμε πολλά διαφορετικά πράγματα, είχαμε αυτή την πολυτέλεια. "

Τελευταία