Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗSeer Of The Void - Revenant - Νέα κυκλοφορία από τη Made Of Stone Recordings

Seer Of The Void - Revenant - Νέα κυκλοφορία από τη Made Of Stone Recordings

4/7/2020

Η occult heavy τριάδα κυκλοφορεί το ντεμπούτο της, ένα σκοτεινό συνονθύλευμα σκοτεινής αισθητικής και αποκρυφιστικού doom metal.

Οι Seer of the Void είναι μία τριμελής heavy/doom metal μπάντα από την Αθήνα.

Σχηματίστηκαν τον Ιούνιο του 2019. Απαρτίζεται από τον Greg Maddog (μπάσο, φωνή), τον Γιάννη Αμαριωτάκη (κιθάρα) και τον Ηλία Σαμαρτζή (ντραμς). Οι βασικές της επιρροές περιλαμβάνουν καλλιτέχνες όπως οι Black Sabbath, οι Candlemass, οι Electric Wizard και οι Black Tusk.

Οι τρεις μουσικοί αποκάλυψαν από πολύ νωρίς τη μουσική τους ταυτότητα, τόσο επί σκηνής όσο και στο στούντιο. Το Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή το πρώτο τους single με τίτλο “Venom Black”. Η dark, horror αισθητική του βιντεοκλίπ σε συνδυασμό με τα «κοφτά» riffs και τον lo-fi ήχο χαρίζουν απλόχερα μέσα σε τέσσερα λεπτά όσα λατρεύουν οι φίλοι του doom.

Το 2020 βρήκε τους Seer of the Void να εμφανίζονται στο πλευρό άλλων γνωστών metal/hard rock ελληνικών συγκροτημάτων (Acid Mammoth, Wormhog, Dope of Gods, Under the Sun). Εν τω μεταξύ, είχαν ήδη μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ, με τίτλο “Revenant”. Η μίξη και το Mastering έγιναν από τον S_FX στα Ritual Studios. Σε αυτό το άλμπουμ οι Seer of the Void επιστρέφουν στα βασικά συστατικά του μουσικού είδους που υπηρετούν, δίνοντας μας έναν χορταστικό δίσκο οχτώ κομματιών, γεμάτο σκοτεινή διάθεση, ένταση, heavy μπασογραμμές και growly φωνητικά.

Η Made Of Stone Recordings θα κυκλοφορήσει το "Revenant" την 01/10/2020 σε μια σειρά από limited αναλογικά format.

Links: Made of StoneYouTube, Bandcamp