Αρχική POP CULTURECOMICSThe Doors τώρα και σε comic

The Doors τώρα και σε comic

Όπως πολλοί φίλοι των Doors, έτσι και η Leah Moore μαγεύτηκε από την αύρα και το μυστήριο της μπάντας όταν ήταν έφηβη. Η συγγραφέας comics θυμάται πως μυήθηκε στους Doors μέσω του «The Lost Boys». Πέντε χρόνια αργότερα, το 1992, έπεισε τον καθηγητή Φυσικής της τάξης της να τους πάει εκδρομή στον τάφο του Jim Morrison στο νεκροταφείο Pere Lachaise του Παρισιού, εκεί όπου βρίσκεται η περίφημη ταφόπλακα με το μήνυμα «ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ».

Τώρα, η Moore έχει αναλάβει να γράψει την ιστορία της αγαπημένης της μπάντας σε ένα comic που αναμένεται να κυκλοφορήσει με αφορμή την 50η επέτειο από την κυκλοφορία του «Morrison Hotel», του 1970. Το graphic novel από τη Z2 Comics αναμένεται στις 13 Οκτωβρίου 2020.


Photo: Z2 Comics

Το comic θα περιστρέφεται τόσο γύρω από τον περίφημο δίσκο των Doors, όσο και γύρω από την εποχή που κυκλοφόρησε, σχολιάζοντας τον Πόλεμο του Βιετνάμ, το κίνημα Civil Rights, την προσελήνωση, τους φόνους που έκανε η αίρεση του Charles Manson, τα live των Doors, τις συλλήψεις της μπάντας, και τους εμβληματικούς μουσικούς που γνώρισαν.